Το Johnnie Walker νούμερο 1 σε πωλήσεις Σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, σάρωσε 6 χρυσά μετάλλια στο International Spirits Challenge (ISC), τον κορυφαίο και αξιόπιστο διαγωνισμό οινοπνευματωδών ποτών παγκοσμίως. Χρυσά μετάλλια σάρωσαν όλες οι ετικέτες από την γκάμα Johnnie Walker που έλαβαν μέρος. Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve και το Johnnie Walker Blue Label.

Η  επιτυχία αυτή,  έρχεται σε μια χρονιά που το Johnnie Walker γιορτάζει τα 200 του χρόνια.

Η δημιουργία του διεθνούς φήμης ουίσκι Johnnie Walker, είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών τριών γενεών της οικογένειας Ουόκερ, η πορεία του οποίου ξεκινάει από ένα µικρό παντοπωλείο. Οι Ουόκερ αναζήτησαν κάτι διαφορετικό (µέχρι τότε το ουίσκι ήταν παχύρευστο και σχετικά «βαρύ»), επέζησαν από πολέμους και πληµµύρες και πάλεψαν ενάντια στην απειλή της ποτοαπαγόρευσης. Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγµά τους, είναι ότι η ιστορία τους εξακολουθεί να αποτελεί έμπνευση ακόμη και σήμερα.

Ο διαγωνισμός International Spirits Challenge (ISC), είναι ένας από τους πιο μεγάλους διαγωνισμούς και βασίζεται σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης από μια ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών του κλάδου.

“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τα 200 μας  χρόνια, μια καθαρή σάρωση χρυσών μεταλλίων σε ένα πολύ σημαντικό διαγωνισμό. Είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα που θα θέλαμε να το γιορτάσουμε με εκείνους που έχουν ‘περπατήσει’ μαζί μας για τόσα χρόνια. Είναι η απόδειξη της δέσμευσής μας τόσο στην ποιότητα αλλά και στην τεχνογνωσία μας, που αποτελείται από μια μικρή ομάδα έμπειρων αποσταγματοποιών με επικεφαλής τον Master Blender, Jim Beveridge, ο οποίος επιβλέπει και διατηρεί με συνέπεια την ποιότητα σε όλες τις ετικέτες της γκάμας μας “, δήλωσε ο Global Brand Director του Johnnie Walker, Julie Bramham.

Το Johnnie Walker ανήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρίας Diageo, την οποία εκπροσωπεί στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ