Το SupportCY χρησιμοποιεί ακόμα μια φορά την τεχνολογία και το ψηφιακό περιβάλλον, για να δημιουργήσει το πρόγραμμα #VirtualEducationCY, που έρχεται να ενισχύσει ψηφιακά τη διδασκαλία μικρών και μεγάλων.

Μετά την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία των ψηφιακών δράσεων του #VirtualSantaCY αλλά και του #VirtualHomeCY, το οποίο ολοκληρώθηκε με πέραν των 135.000 επισκέψεων και με τεράστια συμμετοχή του κοινού, το SupportCY χρησιμοποιεί ξανά την τεχνολογία και το ψηφιακό περιβάλλον, για να δημιουργήσει ένα ακόμα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Αυτή τη φορά η δράση επικεντρώνεται σε έναν από τους τομείς, που έχουν υποστεί πολύ μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας, την ενασχόληση των παιδιών με εκπαιδευτικές και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Το SupportCY εντοπίζοντας αυτή την ανάγκη, προχώρησε άμεσα στο σχεδιασμό της δράσης #VirtualEducationCY. Οι στόχοι του προγράμματος είναι σημαντικοί και στοχεύουν τόσο στην ενίσχυση της διδασκαλίας των παιδιών (από το νηπιαγωγείο μέχρι και την Γ’ Λυκείου), όσο και στη δημιουργική απασχόλησή τους.

Το #VirtualEducationCY θα λειτουργήσει από τις 26 Φεβρουαρίου μέσα από συγκεκριμένη πλατφόρμα επικοινωνίας, όπου οι ενδιαφερόμενοι, τηρώντας τις σχετικές πρόνοιες για τα προσωπικά δεδομένα, θα μπορούν να επιλέξουν τη θεματική που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε «κλειστές» ψηφιακές τάξεις με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανάλογα με τη θεματική.

Για το ανανεωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων επισκεφθείτε τη σελίδα του SupportCY στο facebook (facebook.com/supportcy). Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου, Πληροφορική Γ’ Λυκείου, Προγραμματισμό για Μαθητές Γυμνασίου, Πληροφορική για παιδιά Δημοτικού αλλά και διαλέξεις από  σύμβουλους καριέρας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό η εγγραφή είναι απαραίτητη.

Το #VirtualEducationCY φέρνουν κοντά μας η Τράπεζα Κύπρου, ο Οργανισμός Reaction, το Mall of Cyprus, το Arnold Digital Printers, η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, η  Ένωση Φυσικών Κύπρου, το Cyprus Computer Society, η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου,  το MG Marigeorgia Career Development Counselor.

Το ΔίκτυοSupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19.

Μέχρι σήμερα το SupportCY απαριθμεί 111 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportcy@bankofcyprus.com, να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ