Οι αγορές των γιορτών έχουν αλλάξει σημαντικά ως απετέλεσμα του συνεχώς μεταβαλλόμενου κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος. Πλέον,οι καταναλωτές επιδιώκουν περισσότερο από ποτέ να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ανέπαφα ή προχωρώντας σε online αγορές.

Οι ανέπαφες τεχνολογίες δημιουργήθηκαν με στόχο να διευκολύνουν τις αγορές αφού πλεόν μπορούμε να ολοκληρώσουμε μία πληρωμή είτε με το πάτημα ενός κουμπιου είτε απλά «περνώντας» την κάρτα μας από ένα μηχάνημα POS.

Με τις σύγχρονες εξελίξεις, οι αγορές για κάθε περίσταση και οποιοδήποτε αντικείμενο, συμπεριλαμβανομένων ρούχων, δώρων, κοσμημάτων, ακόμη και τροφίμων, έχουν προσφέρει στους ανθρώπους περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθούν στις ανεκτίμητες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωθώντας τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν την πιο εύκολη μέθοδο συναλλαγών, η Mastercard , αυτά τα Χριστούγεννα, δίνει την ευκαιρία σε όσους πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ανέπαφες συναλλαγές σε οποιοδήποτε από τα 7 καταστήματα  της μεγαλύτερης αλυσίδας ηλεκτρoνικών ειδών της Κύπρου STEPHANIS ή online στο https://www.stephanis.com.cy/el , να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Πέντε δωροεπιταγές των €1000 και πέντε κονσόλες Sony Playstation 5 περιμένουν τους μεγάλους τυχερούς.

Προσφέροντας ταχύτητα και ευκολία, οι πληρωμές με κάρτες που δεν προϋποθέτουν επαφές «εκτοξεύουν» τα επίπεδα ασφάλειας καταγράφοντας τα χαμηλότερα ποσοστά περιπτώσεων απάτης μεταξύ όλων των μεθόδων πληρωμών. Μάλιστα, όπως παρατηρήθηκε σε χώρες που χρησιμοποιούνται ευρέως οι πιστωτικές κάρτες που επιτρέπουν τις ανέπαφες συναλλαγές, οι απάτες και οι διπλές χρεώσεις βρίσκονται σε πολύ χαμηλά ποσοστά.

Έχοντας στο χέρι σας είτε το smartphone σας, είτε την Mastercard® κάρτα σας, η ανησυχία του να έχετε μαζί σας μετρητά ή ρέστα έγινε παρελθόν. Με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να παρέχουν τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών οι συναλλαγές σας γίνονται πιο απλές, πιο εύκολες και πιο ασφαλείς.

Γιορτάστε αυτά τα Χριστούγεννα με χαρά και χωρίς άγχος κάνοντας τις αγορές σας με την Mastercard.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ