Πασχαλινές πράξεις αγάπης από τη Remedica

Αντιδρώντας στις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας, η εταιρεία Remedica ενισχύει ακόμη περισσότερο τον πυλώνα της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, εμπλουτίζοντας το πλαίσιο των δραστηριοτήτων της με πράξεις αγάπης που αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς την κοινωνία.

Με σύνθημα «1000 πασχαλινά χαμόγελα», το φορτηγό αγάπης της Remedica γέμισε με πασχαλινά σοκολατένια αυγά, τα οποία διένειμε σε διάφορα σχολεία για να μοιραστούν σε παιδάκια άπορων οικογενειών από όλη την Κύπρο.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, η Remedica πραγματοποιεί τη δράση «1000 Πασχαλινά Γεύματα Αγάπης», στα πλαίσια της οποίας 1000 κουπόνια για δωρεάν γεύματα από τα Μαγειρεία των φούρνων Ζορπάς, θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες Παγκύπρια.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση.  Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα.