Η Hyundai Motor παρουσίασε το ολότελα νέο Tucson, με προχωρημένο, σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής, θέτοντας νέα επίπεδα προτύπων στην κατηγορία των SUV μεσαίου μεγέθους. Επιπρόσθετα των συμβατικών κινητήρων, προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία του γκάμα ηλεκτροκίνησης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Hyundai για καθαρή αυτοκίνηση, διατηρώντας τον αληθινό SUV χαρακτήρα του και με εξαιρετικές επιδόσεις με ισχύ μέχρι 265 ίππους, σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση και μειωμένους ρύπους.

Το νέο Tucson αποτελεί την τέταρτη γενιά των επιτυχημένων SUV της Hyundai, με πωλήσεις άνω των 7.000.000 αυτοκινήτων παγκόσμια από την πρώτη εμφάνισή του το 2004, από τα οποία

τα 1.400.000 στην Ευρώπη. Το Tucson έρχεται με επαναστατικό σχεδιασμό και φιλόδοξη εμφάνιση να συνεχίσει την αισθησιακή σπορ λογική της εταιρείας. Ένα παγκόσμιο μοντέλο. Αυτό είναι το νέο Tucson, που θα παράγεται στη μονάδα της Hyundai στη Τσεχία.

“Η Hyundai είναι η μάρκα με την πιο ευρεία γκάμα αυτοκινήτων ηλεκτροκίνησης, από ήπιο υβριδικό μέχρι τεχνολογίας κυψελών υδρογόνου”, δήλωσε ο Michael Cole, Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Hyundai Motor Europe. “Με την παραγωγή του νέου Tucson, ερχόμαστε να εμπλουτίσουμε την ηλεκτροκίνηση στο πιο δημοφιλές μας μοντέλο. Αυτή η πρώτη παρουσίαση αποτελεί σταθμό για τη Hyundai, αφού ολοκληρώνει την ηλεκτροκίνηση σε όλη

τη σειρά SUV. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, το Tucson θα παραμείνει ένα από τα μοντέλα κλειδιά της Hyundai στην Ευρώπη”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ