Η CYMEPA, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) και χορηγό την EUROLIFE, στο πλαίσιο του Προγράμματος ”Μαθαίνω για τα Δάση” 2021-2022, διοργάνωσε διαγωνισμό Σκίτσου/ Γελοιογραφίας με θέμα το ΔΑΣΟΣ.  Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 40  Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία παγκύπρια με 137 συμμετοχές. 

Δόθηκαν τα πιο κάτω βραβεία:

Το πρώτο βραβείο πήρε ο Αντρέας Μωϋσή της Στ2 του Δημοτικού Σχολείου Ύψωνα Β΄.

Το δεύτερο βραβείο μοιράστηκε εξ ίσου στη Βασιλική Καίσαρη της Ε3 και τη Μαρία Ανδρέου της Στ1 του Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου Δ’ .

Έπαινοι απονέμονται στις:

  • Ξένια Φιλίππου της Ε τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αργάκας
  • Ιωάννα Μεράνου της Στ2 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ερήμης και
  • Νικολέττα Μιχαηλίδη της Στ1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μαμμάρων.

Το Πρόγραμμα “Μαθαίνω για τα Δάση” αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό πυλώνα δράσης του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» της Eurolife, που φροντίζει μέσα από ανάλογες χορηγίες να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τα εφόδια και τα μέσα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα της υγιεινής διατροφής, της άσκησης, της ορθής χρήσης του ποδηλάτου και την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα Δάση» διοργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης FEE Foundation for Environmental Education και η CYMEPA είναι ο Εθνικός Χειριστής όλων των Προγραμμάτων του. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται σε συνεργασία με τους αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ