Για 4η συνεχόμενη χρονιά οι υπεραγορές MAS και η εταιρεία Peletico ενώνουν δημιουργικά το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και με αγάπη, πίστη και όραμα προς την προσφορά χαρίζουν χρώμα στα χαμόγελα εντός του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Απριλίου η αίθουσα έξω από τη γυναικολογική πτέρυγα προς τα παιδιατρικά ιατρεία πλημμύρισε από το χρώμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, καθώς μια ομάδα αποτελούμενη από καλλιτέχνες, ιδιοκτήτες υπεραγορών και υπαλλήλους καταστημάτων των υπεραγορών MAS και της εταιρείας Peletico, χρησιμοποίησαν τους τοίχους της αίθουσας του  Μακάρειου Νοσοκομείου ως έναν καμβά ελπίδας στον οποίο αποτυπώθηκαν η χαρά και τα χαμόγελα.

Οι ιδιοκτήτριες καταστημάτων που συνέβαλαν στην πρωτοβουλία ήταν οι ακόλουθες: Δέσποινα Μάρκου Υπεραγορά Μιχάλης Μάρκου, Άνθη Διομήδους Υπεραγορά Α&Τ Διομίδους, Άνθια Διομήδους Υπεραγορά Α&Τ Διομίδους, Μικαέλα Κλαγκίδου, Υπεραγορά Α&Τ Διομίδους, Αρτεμισία Λαζαρή Υπεραγορά Λαζαρή, Άντρη Τρεμετουσιώτη Υπεραγορά Τρεμετουσιώτη, Λούση Αλαμπρίτη Υπεραγορά Αλαμπρίτη.

Οι καλλιτέχνες και οι εθελόντριες που προσέτρεξαν για την ενέργεια ήταν οι: Γεωργίου Μαρία, Ραφαέλλα Κωνσταντίνου, Χρύσω Σορόκου, Μαρία Αντρέου, Νεκταρία Σοφοκλέους, Ελένη Κωνσταντίνου, Άντρη Μαστρή, Σοφία Σοφοκλέους, Δέσποινα Σορόκου.

Στόχος της συνεχιζόμενης ενέργειας είναι η έμπρακτη προσφορά των δύο εταιρειών προς τους πάσχοντες και νοσούντες συνανθρώπους μας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους κουλτούρας και με όραμα έναν καλύτερο και πιο φωτεινό κόσμο για όλους.

Οι υπεραγορές MAS, έχοντας εδραιώσει μια βαθιά κουλτούρα εταιρικής-κοινωνικής ευθύνης, αυστηρά προσηλωμένες στο όραμά τους να συνεχίσουν να προσφέρουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην Κύπρο και τους ανθρώπους της, για μια ακόμα χρονιά, δηλώνουν με συνέπεια το παρόν τους στην πρωτοβουλία αυτή.

Οι υπεραγορές MAS από το 1996, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο ως  ένας από τους πρώτους συνδέσμους υπεραγορών στο νησί, συνθέτουν μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που ενδυναμώνεται και εξελίσσεται συνεχώς έχοντας πλέον αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών Παγκύπρια σε αριθμό καταστημάτων.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τις υπεραγορές MAS στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με τη συνεχή παρουσία τους από άκρη σε άκρη σε όλη την Κύπρο, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και εστιάζονται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες τους, η οποία θεμελιώνεται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό μιας σχέσης που έχει οικοδομηθεί πάνω στις αξίες και στο ήθος που πρεσβεύει ο κόσμος της Κύπρου.

Προσανατολισμένες πάνω σε αυτές τις αρχές και αξίες οι υπεραγορές MAS, άρρηκτα συνδεδεμένες με την κουλτούρα της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς που χαρακτηρίζουν την κυπριακή κουλτούρα, τάσσονται στο πλευρό κάθε οργανωμένου συνόλου και θεσμού που έχει ως στόχο την κοινωνική ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου εν γένει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ