Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα και οι σοκολάτες ION ενώνουν δυνάμεις, στηρίζοντας τη φετινή χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αγάπης του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, «Τα Χριστούγεννα είναι πιο γλυκά όταν τα μοιράζεσαι!».

Οι δύο Οργανισμοί που σε κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν δράσεις ενίσχυσης κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και διαχρονικά στηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό, ανταποκρίθηκαν αμέσως θετικά στο αίτημα του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού να στηρίξουν τη φετινή εκστρατεία αγάπης, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των ευάλωτων μαθητών Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η εκστρατεία δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, χωρίς τη συμμετοχή του κοινού. Με κάθε αγορά της συλλεκτικής σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου από τα ταμεία των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στέλνουμε σε όλον τον κόσμο τις ευχές μας για υγεία και υπομονή, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο όσο πιο σύντομα και ανώδυνα γίνεται.

Σκοπός μας και φέτος είναι να ζήσουν όσο το δυνατό περισσότερες οικογένειες τη μαγεία των Χριστουγέννων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ