Κατακτώντας την πρώτη θέση σε ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο οι μπάρες «Perkier», καταφθάνουν στην Κύπρο με σκοπό να εντυπωσιάσουν το καταναλωτικό κοινό και να χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Σε πέντε υπέροχες, διαφορετικές γεύσεις, οι υγιεινές μπάρες «Perkier» είναι αυτό που αναζητάς το πρωί πριν το γραφείο για ένα γρήγορο πρωϊνό, το μεσημέρι μετά το γεύμα για μια δόση ενέργειας και το απόγευμα σαν ένα απολαυστικό σνακ.

Νόστιμη αλατισμένη καραμέλα, Βανίλια Μαδαγασκάρης με μαύρη σοκολάτα, Καραμέλα με ξηρούς καρπούς και μαύρη σοκολάτα, Τραγανό φιστίκι και Αλατισμένη καραμέλα με μαύρη σοκολάτα είναι επιλογές για κάθε γούστο και αυτές που θα απογειώσουν το καθημερινό σου σνακ.

Μετά από έρευνες και μελέτες που διεξήχθησαν ανά το παγκόσμιο από ειδικούς στην υγεία του εντέρου, η εταιρεία «Perkier» κατάφερε να δημιουργήσει πέντε υπέροχα και απολύτως υγιεινά σνακ μπαρ, φτιαγμένα με 100% θρεπτικά συστατικά, 100% περισσότερες φυτικές ίνες, 34% περισσότερη πρωτεΐνη, βιταμίνες D, C και B12 και προβιοτικά. Ταυτόχρονα, οι μπάρες «Perkier» δεν περιέχουν γλουτένη, είναι κατάλληλες για όσους είναι vegan αλλά και για όσους ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Επιπλέον, συνιστώνται ανεπιφύλακτα από διατροφολόγους, καθώς έχουν μέχρι και 60% λιγότερη ζάχαρη!

Η εταιρεία «Perkier» έκανε τα πρώτα της βήματα κατά τη διάρκεια του πρώτου αποκλεισμού από τον Covid, από νέους επιχειρηματίες σε μία προσπάθεια να καλύψουν τις ανάγκες των ατόμων με δυσανεξία στη γλουτένη χωρίς όμως να στερηθούν σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Εκ τότε έχει καταστεί η νούμερο ένα μάρκα σε πωλήσεις στον τομέα των σνακ bars  στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, η εταιρεία «Perkier», σεβόμενη τόσο τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον έχει υιοθετήσει από την ημέρα ίδρυσής της μια φιλική στάση προς αυτό, χρησιμοποιώντας ουδέτερο άνθρακα και ανακυκλώσιμη αλλά ταυτόχρονα όμορφη και παιχνιδιάρικη συσκευασία.

Οι μπάρες «Perkier», εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία Natelco Trading Ltd.

Ψάξτε την επιλογή της αρεσκείας σας σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Θα τα βρείτε στις υπεραγορές Αθηαινίτη, στην Υπεραγορά Στέλιος (Λιβάδια), στις Υπεραγορές Ιωαννίδης, ΜΑΣ και Savemore, στα Smart Discount shops και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ