Οι WE Bags, ένα κυπριακό brand, στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας

Το πρωτοποριακό κυπριακό brand «Wood Experience» συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας «Athens Exclusive Designers Week», μαζεύοντας πληθώρα θετικών σχολίων από την «αφρόκρεμα» της Ελληνικής showbiz.

Με ξεχωριστή παρουσία στα περίπτερα Xlusive Elements, η Wood Experience, με τις ιδιαίτερες WΕ Bags της, κέντρισε το ενδιαφέρον των πιστών φίλων της μόδας. Ένα brand εμπνευσμένο από τη φύση, τα δέντρα και την αγάπη προς την παραδοσιακή δεξιοτεχνία, δημιουργεί τσάντες και αξεσουάρ πρωτοποριακού σχεδιασμού και κατασκευής.

Τα Xclusive Elements επέστρεψαν για όλες τις μέρες της διοργάνωσης και οι επισκέπτες μπόρεσαν να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να αποκτήσουν τις δημιουργίες από τις νέες συλλογές ξεχωριστών brands κοσμημάτων και αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές.

Οι ξεχωριστές We Bags από τη Wood Experience συνόδευσαν επίσης κάποιες από τις δημιουργίες της βραβευμένης σχεδιάστριας μόδας Irene Angelopoulos, παρουσιάζοντας την καινούργια της haute couture σειρά ρούχων που αποτελείτε από τουαλέτες με χειροποίητα κεντήματα, κρύσταλλα , βελούδο και μεταξωτές υφές που μαγεύουν. Η συλλογή της έχει τίτλο “Bite your forbidden apple” της οποίας βασικό στοιχείο είναι το χρώμα του πάθους που δεν είναι άλλο από το δυναμικό κόκκινο.

Λίγα λόγια για την Wood Experience

Η Wood Experience είναι ένα brand εμπνευσμένο από τη φύση, τα δέντρα και την αγάπη προς την παραδοσιακή δεξιοτεχνία.

Είναι η ιστορία δύο φίλων που είχαν την παρότρυνση να επανεξετάσουν ένα διαφορετικό τρόπο να κάνουν το ξύλο μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων, δημιουργώντας έτσι μοναδικά αξεσουάρ δίνοντας στη φύση τη δόξα που της αξίζει.

Κάθε προϊόν είναι μοναδικά φτιαγμένο σε ένα παραδοσιακό εργαστήρι χρησιμοποιώντας αυθεντικούς τρόπους επεξεργασίας προ δεκαετιών. Κάθε προϊόν είναι φτιαγμένο από ειδικά επιλεγμένα είδη ξυλείας και δερμάτων για την συγκεκριμένη μελλοντική τους χρήση και σκοπό.

Λίγα λόγια για την “Athens Exclusive Designers Week”

Η “Athens Exclusive Designers Week», διεξήχθη την βδομάδα που πέρασε (31/10 – 6/11), με συμμετοχές διάσημων σχεδιαστών και «brand» από Ελλάδα και Ευρώπη.

Έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων και ο Τάκης Γιαννέτος, η Juicy Couture, ο Πάρης Βαλταδώρος, ο Τάσος Μητρόπουλος, ο Βασίλης Ζούλιας και η Χριστίνα Ζαφειρίου.

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους την τρίτη  ημέρα της AXDW: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Περικλής Κονδυλάτος, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Κοκκινάκης, Έλενα Γαλίφα, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Κώστας Σόμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, Σάμυ Φάις, Ελένη Τσολάκη, Νικολέτα Σερέτη, Ιωάννα Σρόιτερ, Αννίτα Ναθαναήλ, κος Μιχαηλίδης, Σούλα Λιάκου, Νεσχάν Μουλαζίν, Στέλλα Γιαμπουρά, Τζόυς Ευείδη, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Αγγελιδάκη…κα.

Η εν λόγω εβδομάδα μόδας είναι η επίσημη διεθνές βδομάδα μόδας στην Ελλάδα και διεξάγεται δύο φορές τον χρόνο στον ιστορικό χώρο του «Ζαππείου Μεγάρου». Παρουσιάζει πρωτοπόρους Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και κάποιους εκ των καλύτερων διεθνών οίκων μόδας και σχεδιαστών.

Η έκθεση προωθεί την μόδα στην πιο ξεχωριστή και καινοτόμα της μορφή και έχει ως στόχο την παρουσίαση ενός διευρυμένου και δημιουργικού προγράμματος για τη μόδα, την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό. Παρέχει, μάλιστα, τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία ενός φεστιβάλ μόδας με δημιουργική διαδραστικότητα.

Φιλοσοφία της αποτελεί ο συνδυασμός της μόδας με την ενσυναίσθηση, προωθώντας παράλληλα δράσεις κοινωνικής ευθύνης.