Για περισσότερα προϊόντα που θα κάνουν πραγματικότητα το smart living μπες μόνο στο public-cyprus.com.cy

Tα Public, η No1 αλυσίδα ψυχαγωγίας, τεχνολογίας και πολιτισμού, φέρνουν τη νέα εποχή στο Smart Living και παρουσιάζουν τα κορυφαία προϊόντα και αξεσουάρ οικιακών ηλεκτρικών ρομποτικών σκουπών της iRobot, της ηγέτιδας εταιρείας στο χώρο των οικιακών ρομπότ, παγκοσμίως.

Με γνώμονα τη βέλτιστη ικανοποίηση του καταναλωτή, τα πολυκαταστήματα Public υπόσχονται μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση των παγκοσμίων τάσεων της ‘τεχνολογικής’ μόδας για το σπίτι.

Τα προϊόντα της iRobot που περιλαμβάνουν τα βραβευμένα οικιακά ρομπότ Roomba® και  Βraava®, χαρακτηρίζονται από ευκολία χρήσης, ανθεκτικότητα, εξαιρετική αποτελεσματικότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, καθώς και σύγχρονο σχεδιασμό. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει ενσωματώσει η iRobot στις συσκευές της, όπως το σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων, το Dirt Detect, τα προηγμένα συστήματα χαρτογράφησης και πλοήγησης και το αυτόματο άδειασμα κάδου, τοποθετούν τις ρομποτικές οικιακές συσκευές της iRobot στην κορυφή των έξυπνων συσκευών καθαρισμού.

Επίσης, για περισσότερη ευκολία, σε συγκεκριμένα μοντέλα είναι δυνατός ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω της εφαρμογής iRobot HOME App, που επιτρέπει προγραμματισμό καθαρισμού, καθαρισμό συγκεκριμένου δωματίου, χρονοδιάγραμμα κ.ο.κ. Τα προϊόντα της iRobot εγγυώνται αξεπέραστη καθαριότητα καθώς χρησιμοποιούν πανίσχυρους κινητήρες αναρρόφησης για βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού.

H iRobot, ιδρύθηκε το 1990 από ρομποτιστές του Πανεπιστημίου MIT και είναι μία εταιρεία με μακρά και βραβευμένη πορεία στον τομέα της εξελιγμένης ρομποτικής, έχοντας δημιουργήσει πληθώρα προϊόντων, που σκοπός τους δεν είναι μόνο να καθαρίζουν, αλλά κυρίως να βελτιώσουν την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Οι σύγχρονες συσκευές της iRobot κατατάσσονται στα απαραίτητα σύγχρονα προϊόντα που πρέπει να έχει ένα σπίτι και είναι το #1 στις πωλήσεις έξυπνης σκούπας ρομπότ.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες των προϊόντων iRobot στο public-cyprus.com.cy και να φέρετε στο σπίτι σας τον πιο έξυπνο οικιακό βοηθό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ