Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ίσως η πιο συναρπαστική περίοδος του χρόνου. Όμως παρ’ όλα τα γιορτινά στολίδια, τα πάρτι, τα τραπέζια, τα τραγούδια και όλα τα καλά… οι Partners ένιωσαν ότι κάτι έλειπε. Γνωρίζοντας ότι όλο και περισσότερος κόσμος μοιράζεται τις ευχές του μέσα από τα Social Media και πολύ περισσότερο μέσα από το Instagram, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ελάχιστα stickers sτο Instagram με Χριστουγεννιάτικες ευχές στα ελληνικά και μάλιστα unbranded. Αυτό ίσχυε μέχρι φέτος, αλλά όχι πια.

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι Partners βρήκαv αυτό το… «Πανελλήνιο» κενό και αποφάσισαν να το καλύψουν. Δημιούργησαν animated stickers με κάθε λογής χριστουγεννιάτικες ευχές και ατάκες. Ευφάνταστες, κλασικές, πολύχρωμές, αστείες, δημιουργικές πάντα όμως unbranded, για να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς να το σκέφτεται.

Κι επειδή ο ελληνισμός δεν έχει όρια, έβαλαν ατάκες και στα κυπριακά, μία στα κρητικά, ακόμα και μία στα ποντιακά, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε όλοι υπερήφανοι για την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Τώρα κάθε Έλληνας, μπορεί να εκφράσει τις ευχές του στη δική μας γλώσσα, στη δική μας διάλεκτο, στη δική μας κουλτούρα.

Δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη αφορμή από τις ευχές των Χριστουγέννων, τη γιορτή της αγάπης, για να μοιραστούν, με τον δικό τους Game Changing δημιουργικό τρόπο, κάτι μοναδικό με τους συμπατριώτες μας σε όλο τον κόσμο.

Για να βρείτε τα stickers, μπείτε στο Instagram πατήστε στα GIF και κάντε search τη φράση – Οι ευχές που μας έλειπαν – γραμμένη στα ελληνικά. (Instagram>GIF>search Οι ευχές που μας έλειπαν)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ