Μια νέα σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία υλοποίησε η Deloitte. Στο πλαίσιο του προγράμματος Corporate Responsibility & Sustainability (CR&S), προχώρησε στην αγορά και δωρεά ενός αυτοκινήτου RENAULT Van, εννέα θέσεων και αξίας 27.500 ευρώ, προς το Σωματείο «ΧΑΡΙΣΜΑ».

Σκοπός της συγκεκριμένης δωρεάς είναι η διευκόλυνση στη μεταφορά χαρισματικών ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες και αναπηρίες στις δραστηριότητες και τα μαθήματά τους παγκύπρια, με στόχο να εμπλουτίσουν την ποιότητα ζωής τους και να τους βοηθήσουν να γίνουν μέρος της κοινότητάς μας.

Σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Renault στη Λευκωσία για την παράδοση του αυτοκινήτου, όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη είχαν τη χαρά να απολαύσουν μελωδίες και τραγούδια από τα μέλη της μπάντας ΧΑΡΙΣΜΑ.

Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Deloitte, Πιερής Μάρκου, ανάφερε μεταξύ άλλων ότι η δωρεά πραγματοποιήθηκε από το ταμείο Make An Impact της Deloitte, στο οποίο συνεισφέρουν οι άνθρωποι της εταιρείας για την υποστήριξη σημαντικών κοινωνικών αναγκών στην Κύπρο, με στόχο να δημιουργούν καθημερινά έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας. Και κατέληξε: «Είναι μεγάλη η χαρά για όλους μας στην Deloitte όταν βλέπουμε να υλοποιούνται τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα όλων αυτών των παιδιών, τα οποία θεωρούμε και δικά μας παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία.»

Ο Γιώργος Παντελίδης, Συνέταιρος και Επικεφαλής CR&S της Deloitte, σχολίασε: «Μέσα από το πρόγραμμα WorldClass, στόχος μας είναι η επέκταση της πρόσβαση στην εκπαίδευση ώστε όλοι να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους αλλά και να αναδείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο σκοπός του «ΧΑΡΙΣΜΑ» ενισχύει σημαντικά την εκπαιδευτική και κοινωνική ένταξη αυτών των χαρισματικών ατόμων, και είμαστε περήφανοι που μπορούμε κι εμείς να τους υποστηρίξουμε με τη δωρεά του αυτοκινήτου, που δίνει στο σωματείο την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του».

«Εκ μέρους του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος «ΧΑΡΙΣΜΑ» θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για την μεγαλόκαρδη προσφορά της Deloitte. Το πανέμορφο πουλμανάκι που μας χάρισε, θα χρησιμοποιηθεί για τις υποχρεώσεις και ανάγκες του ιδρύματος μας, μεταφέροντας τους χαρισματικούς μας καλλιτέχνες στους χώρους όπου παραδίδονται μαθήματα μουσικής, χορού, ζωγραφικής, θεάτρου κ.λπ. Συνάμα, θα μας δώσει την δυνατότητα να οργανώσουμε εκδρομές σε διάφορα μέρη της Κύπρου. Κάτι που αναμφισβήτητα θα δώσει χαρά στους καλλιτέχνες μας και θα αναβαθμίσει την στερεότυπη τους καθημερινότητα. Κλείνω λέγοντας πως ο αλτρουισμός, η ευγένεια και μεγαθυμία της διεύθυνσης και του προσωπικού της Deloitte, μας έχει συγκινήσει όλους αφάνταστα», είπε ο Πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Σιδεράς.

Σημ.: Πέραν της δωρεάς από την Deloitte, η ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειος προχώρησε στην ασφάλιση του οχήματος δωρεάν και υποστηρίχθηκε από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ