Τα προϊόντα της νέας σειράς OBEGRÄNSAD, σας προσκαλούν να δημιουργήσετε τη μουσική σας στο νέο σας στούντιο, το σπίτι σας!

H IKEA παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά OBEGRÄNSAD, η οποία σχεδιάστηκε με τη βοήθεια και τις γνώσεις του μουσικού συγκροτήματος Swedish House Mafia στην παραγωγή μουσικής στο σπίτι.

Ιδανική για όσους έχουν απεριόριστη δημιουργικότητα, η νέα σειρά της ΙΚΕΑ, δίνει έξυπνες λύσεις για την παραγωγή, την εκτέλεση και την ακρόαση μουσικής, ενώ κάθε προϊόν της είναι σχεδιασμένο για να στηρίζει την τεχνολογία και τον τρόπο που τη χρησιμοποιούμε.

Ο κλασικός σχεδιασμός της συλλογής επιτρέπει το κάθε αντικείμενο να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε σπίτι. Το γραφείο OBEGRÄNSAD είναι εκεί από όπου ξεκινούν όλα, με συρόμενο συρτάρι για εύκολη πρόσβαση στο πληκτρολόγιο και με δύο βάσεις ηχείων στο κατάλληλο ύψος για να σας προσφέρει την τέλεια ακρόαση. Αποκτήστε τον θρύλο των DJs, την κλασική ραφιέρα KALLAX που τώρα σας ξανασυστήνεται ως ραφιέρα OBEGRÄNSAD με χρήσιμες παρεμβάσεις, όπως επιπλέον χώρο στα ράφια για ενισχυτές, δίσκους βινυλίου και ένα ψηλό σημείο για τον υπόλοιπο μουσικό σας εξοπλισμό.

Διαμορφώστε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με το φωτιστικό γραφείου LED OBEGRÄNSAD σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας και χαλαρώστε ακούγοντας τη μουσική σας, στην κομψή και αναπαυτική πολυθρόνα OBEGRÄNSAD με προσαρμοζόμενους ιμάντες στην πλάτη και το κάθισμα, ώστε να τη ρυθμίσετε στο δικό σας επίπεδο άνεσης. Κάντε το προσωπικό σας στούντιο ακόμα πιο λειτουργικό για εσάς, με την έξυπνη βάση ηχείου OBEGRÄNSAD, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε γραφείο ή ράφι ή και να στερεωθεί ακόμα και στα πιο παχιά ράφια.

Shot with NOMO CAM 1A.

Συνδυάζοντας την τέλεια ισορροπία φόρμας και λειτουργικότητας, η νέα σειρά ικανοποιεί και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου,  την πρακτική πλευρά που χρειάζεται να κάνει τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την πλευρά που θέλει να αξιοποιεί το συναίσθημα. Όπως αναφέρουν και τα μέλη του συγκροτήματος Swedish House Mafia: «Ο σχεδιασμός επηρεάζει τη δημιουργία, την έμπνευση, τη διασκέδαση, ακόμα και τη διάθεση».

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά OBEGRÄNSAD στην ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ.com.cy και ξεκινήστε να πειραματίζεστε, να δημιουργείτε αλλά και να απολαμβάνετε τη μουσική που αγαπάτε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ