Το μωράκι σας είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει στον κόσμο. Το ίδιο και για εμάς στην ΕΥΡΗΚΑ! Για αυτό, η εταιρεία μας, η οποία εδώ και πάνω από 61+ χρόνια προσφέρει ποιοτικά προϊόντα που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο όμορφη και ασφαλή, παρουσιάζει σήμερα δύο μοναδικά προϊόντα καθαριότητας που “γεννήθηκαν” για τη φροντίδα του νεογέννητου μωρού σας.

Εύρηκα Newborn Απορρυπαντικό

Το νέο ΕΥΡΗΚΑ Newborn είναι ένα υγρό απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε βρεφικά ρούχα από την 1η μέρα γέννησης, όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Περιέχει φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά σε ποσοστό μεγαλύτερο του 94%, ενώ είναι παράλληλα υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Είναι αποτελεσματικό και στους πιο δύσκολους λεκέδες, χωρίς να  περιέχει χρωστικές, φωσφορικά, σιλικόνη ή nitro-musks που είναι πιθανό να ερεθίσουν το δέρμα του μωρού. Το νέο απορρυπαντικό ΕΥΡΗΚΑ Newborn εγγυάται απαλή φροντίδα στα ρούχα του νεογέννητου σας και προσφέρει την προστασία που χρειάζονται.

Εύρηκα Newborn Μαλακτικό

Η πλήρης περιποίηση των ρούχων του νεογέννητου σας, ολοκληρώνεται με το Εύρηκα Newborn Μαλακτικό. Όπως και το αντίστοιχο απορρυπαντικό, το Εύρηκα Newborn Μαλακτικό αποτελείται και αυτό από φυσικά συστατικά σε ποσοστό μεγαλύτερο του 94% και είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Το Εύρηκα Newborn Μαλακτικό φροντίζει τα ρούχα, τα διατηρεί απαλά και αφράτα και προσφέρει εύκολο σιδέρωμα.

Ο συνδυασμός και των δύο προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα στο πλύσιμο των ρούχων του νεογέννητού σας. Το Εύρηκα Newborn Απορρυπαντικό διατίθεται σε συσκευασία 1,8L και το Μαλακτικό σε 1L.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και tips για τη φροντίδα του μωρού σας και των ρούχων του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας eureka.com.cy

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ