Νέες προσθήκες στη σειρά Monster Energy Drink: το Pacific Punch και το Ultra Paradise

Η Monster ανακοίνωσε το λανσάρισμα δύο νέων γεύσεων της σειράς Monster Energy Drink στην κυπριακή αγορά. Συγκεκριμένα, η Monster λάνσαρε για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά το Pacific Punch τον Ιούνιο και το Ultra Paradise τον Ιούλιο.

Pacific Punch

Η ολοκαίνουργια γεύση της οικογένειας του Juice, σχεδιάστηκε για να ακολουθήσει την επιτυχία του Pipeline Punch και του Mango Loco. Το fruit punch αυξάνεται διαρκώς σε δημοτικότητα στις ΗΠΑ και η γεύση Punch, θυμίζει την κλασσική φρουτώδη γεύση με την οποία μεγαλώσαμε όλοι σαν παιδιά. Σε αντίθεση με την γεύση του Hawaiian fruit punch, το Pacific Punch είναι πιο ελαφρύ και με ιδανική ποσότητα ζάχαρης. Αυτό το κλασσικό μίγμα έχει γεύσεις πορτοκαλιού, κερασιού, ανανά και μήλου. Ο σχεδιασμός της συσκευασίας του Pacific Punch, έχει εμπνευστεί από το παλιό παραδοσιακό και εμβληματικό tattoo style της δεκαετίας του ‘60. Δεδομένης της τόσο παραδοσιακής του γεύσης, δεν θα μπορούσαν να μην συμπεριληφθούν τα Sailor Tattoo. Το στυλ αυτό θεωρούταν επαναστατικό και τίποτα δεν θα μπορούσε να ήταν πιο Αμερικάνικο!

Ultra Paradise

Πού είναι ο παράδεισος; Ένα σαλέ στις πλαγιές ενός βουνού, ένα ράντσο δίπλα σε ένα ποτάμι ή ένα ρετιρέ μέσα στην πόλη; Τι θα λέγατε για ένα ιδιωτικό νησί με μια παραλία με λευκή άμμο, τιρκουάζ νερά και απαλό τροπικό αεράκι; Χαλαρώστε και απολαύστε. Ο παράδεισος είναι οπουδήποτε μπορείτε να τον βρείτε!

Ένα ποτό με μηδενικές θερμίδες και ζάχαρη που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που αναζητούν μια πιο εξελιγμένη, ξηρή γεύση. Με αναζωογονητική γεύση και ελαφριά γλυκύτητα, το Ultra Paradise είναι ένα αφρώδες και δροσιστικό ποτό που οδηγεί στον Παράδεισο!

Τα προϊόντα Monster στην Κύπρο περιλαμβάνουν: Monster Energy, Absolutely Zero, The Doctor, Ultra White, Ultra Paradise, Ultra Blue, Ripper, Mixxd Punch, Mango Loco, Pipeline Punch και Pacific Punch. Επίσης, στην οικογένεια Monster περιλαμβάνονται: Espresso Monster (Vanilla, Milk) και Predator (χρυσό, πράσινο).