Με βασικό του μότο «Όλα εδώ τα ζεις», το Neo Plaza συνεχίζει θετικά την πορεία του προσφέροντας αναψυχή και smart shopping, σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο, όπου όλες τις εποχές του χρόνου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν διασκέδαση, καλό φαγητό, έξυπνα ψώνια και τις εξαιρετικές προσφορές των καταστημάτων του.

Πρόσφατα, νέα καταστήματα ήρθαν να προστεθούν στην ευρεία γκάμα των τοπικών και διεθνών εμπορικών καταστημάτων επώνυμης μόδας και επιλεγμένων προϊόντων, που ήδη έχουν εγκατασταθεί στο Neo Plaza. Τα Ecco shoes, Μελίρρυτόν Γλυκοπωλείο, Skitsas optical outlet, Fragstore e-sport shop, Beauty Outlet,Pop Life supermarket, Mike Sports, Αηλιώτης, Prince Oliver και ProArt complete car wash, προσφέρουν προϊόντα & υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου, εμπλουτίζοντας την ευρύτατη γκάμα καταναλωτικών και ψυχαγωγικών επιλογών για όλους, μικρούς και μεγάλους! Επιπρόσθετα πολύ σύντομα αναμένονται νέες αφίξεις.

 

 

Είναι γεγονός, το νέο, σύγχρονο, εμπορικό πάρκο της Κύπρου Neo Plaza που λειτουργεί στην Κοκκινοτριμιθιά, σε απόσταση 15 μόλις λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας, αποτελεί πολυδιάστατο έργο, που αποσκοπεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κυπριακού καταναλωτικού κοινού, γιατί έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στη μεσογειακή εξωστρέφεια των Κυπρίων ενώ με την σύγχρονη αρχιτεκτονική του προσέγγιση συνδυάζει το μοντέρνο με τις παραδοσιακές συνήθειες, εγκαινιάζοντας ένα νέο τρόπο διασκέδασης και αγοράς καταναλωτικών ειδών σε ένα πολυμορφικό χώρο, σημείο αναφοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ