Η La Roche-Posay, ηγέτιδα μάρκα στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προιόντων καινοτομεί για μια ακόμα φορά λανσάροντας την αγωγή 7 ημερών Hyalu B5 Ampoules.

Πρόκειται για μια εντατική αγωγή 7 ημερών, η οποία επανορθώνει και ανακτά την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε μόλις 1 ώρα, χάρη στη σύσταση του προϊόντος με καθαρό υαλουρονικό οξύ σε 3 μορφές, βιταμίνη Β5 και μπλέ χαλκό για ανάπλαση της επιδερμίδας.

 

 

 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

HYALU B5 AMPOULES: 31.30

*Η τελική τιμή καθορίζεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η αγωγή 7 ημερών Hyalu B5 Ampoules προσφέρει στην επιδερμίδα άμεσο αποτέλεσμα lifting.

Οι ρυτίδες, το κουρασμένο και θαμπό δέρμα και η  έλλειψη τόνου δείχνουν να αναπληρώνονται και να επανορθώνονται άμεσα. Μέσα σε μόλις 7 ημέρες οι ρυτίδες της επιδερμίδας υποχωρούν έως και -9%.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι Αμπούλες Hyalu B5 είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μετά από θεραπείες όπως botox, fillers, μεσοθεραπεία, peeling και laser.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι αμπούλες Hyalu B5 συστήνεται να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με το Hyalu B5 Serum. Ο προτεινόμενος τρόπος χρήσης προβλέπει ½ αμπούλα το πρωί και ½ το βράδυ πρίν από τη χρήση του serum.

Ιδανικά, οι αμπούλες προτείνονται για χρήση όταν η επιδερμίδα χρειάζεται ένα boost και συγκεκριμένα σε κουραστικές περιόδους, αλλαγές εποχής ή ιδιαίτερα γεγονότα. Η minimum χρήση του προϊόντος συνίσταται να είναι 4 εβδομάδες το χρόνο με στόχο τη διατήρηση και βελτίωση του αποτελέσματος.

Πιο συγκεκριμένα, η αγωγή 7 ημερών είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται στις παρακάτω περιόδους:

  • Μετά από δερματολογικές θεραπείες
  • Στη διάρκεια κουραστικών ή αγχωτικών περιόδων
  • Κατά την αλλαγή των εποχών

Η αγωγή 7 ημερών Hyalu B5 ampoules περιλαμβάνει 7 αμπούλες 1,8 ml.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σημειωθεί ότι η La RochePosay με σεβασμό στο περιβάλλον προσφέρει ένα 100% ανακυκλώσιμο packaging προϊόντος τόσο αναφορικά με την εξωτερική συσκευασία

όσο και με τις αμπούλες και το  απλικατέρ χρήσης.  Επιπλέον, με τη συσκευασία, Hyalu B5 ampoules, η μάρκα μειώνει κατά 19% τα γυάλινα απορρίμματα σε σύγκριση με την αντίστοιχη συσκευασία Hyalu B5 Serum.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ