Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου είναι ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού της NEDECO Electronics Ltd, που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Ιδανική Κατοικία» το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου 2022. Ο κ. Αναστασίου κέρδισε ένα σύστημα αυτοματισμού σπιτιού NEDECO Smart Home αξίας €500.

Σε δηλώσεις της η Marketing and Promotions Officer της εταιρείας, κ. Σώτη Πέρναρου, ευχαρίστησε όλους όσους επισκέφτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της NEDECO Electronics Ltd στο πλαίσιο της έκθεσης, ενώ επεσήμανε ότι το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό και γενικότερα για την τεχνολογία των NEDECO Smart Homes ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Όπως είπε, «οι λύσεις έξυπνων σπιτιών, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στην κυπριακή αγορά, καθώς αποδεδειγμένα διευκολύνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αισθητή μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, σε μια ομολογουμένως κρίσιμη χρονική περίοδο για τα νοικοκυριά».

Με το NEDECO Smart Home ο χρήστης έχει την ευχέρεια να ελέγχει μέσα από την οθόνη του smart phone ή του tablet του, απ’ όπου και να βρίσκεται, διάφορες λειτουργίες στο σπίτι του, όπως τον οικιακό φωτισμό, τις ηλεκτρικές συσκευές, τον θερμοσίφωνα, τα ηλεκτρικά blinds, τις ηλεκτρικές γκαραζόπορτες και τις κλιματιστικές μονάδες. Με την τεχνολογία Smart Home, μειώνεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας το έξυπνο σπίτι ως αναγκαιότητα και όχι ως πολυτέλεια.

Το NEDECO Smart Home θα προσφέρεται με έκπτωση 30% μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ