Με κεντρικό μήνυμα «Elcafe. Ο δικός σου καφές»  η νέα καλοκαιρινή διαφημιστική εκστρατεία του ετοίμου παγωμένου καφέ Elcafe, προβάλλει την μοναδική εμπειρία απόλαυσης κάθε φορά που κάποιος απολαμβάνει ένα παγωμένο Elcafe.

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία που ξεκίνησε τον Ιούνιο, εμπνέει φρεσκάδα, αναδεικνύει την ποιότητα, τη γεύση, το άρωμα και τις άλλες αξίες που πρεσβεύει η μάρκα ενώ παράλληλα στοχεύει στην ανάπτυξη μιας πιο ισχυρής σχέσης με το καταναλωτικό κοινό.

Έτοιμος, παγωμένος, πραγματικός καφές, σε 5 μοναδικές επιλογές, ο Elcafe είναι ο καφές που ικανοποιεί όλα τα γούστα, και που σε συνοδεύει παντού, σε κάθε σου στιγμή, σε κάθε σου απόδραση. Παρασκευάζεται στην Κύπρο, με τις καλύτερες ποιότητες  καφέ από διαλεκτές ποικιλίες Arabica, με 100% κυπριακό αγελαδινό γάλα, ενώ ξεχωρίζει για το μοναδικό του άρωμα και την πλούσια γεύση του που διαρκεί μέχρι την τελευταία σταγόνα. Μπορείς να τον απολαύσεις με γάλα και ζάχαρη, μαύρο με ζάχαρη, μαύρο χωρίς ζάχαρη ή στις γεύσεις cappuccino και vanilla latte.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπαίθριες διαφημίσεις, 5 φιλμάκια μικρής διάρκειας τα οποία προβάλλονται μέσω YouTube, «φρέσκο» περιεχόμενο και διαγωνισμούς στις σελίδες της μάρκας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, διαφημίσεις στο διαδίκτυο, ραδιοφωνικό σποτάκι, διαφημίσεις εντός των εμπορικών κέντρων, δειγματοδιανομές σε παράλιες και άλλους χώρους, χρήση influencers και διάφορες άλλες προωθητικές ενέργειες, που στόχο έχουν να προβάλουν και να ενδυναμώσουν τις αξίες και τα πλεονεκτήματα που πρεσβεύει ο Elcafe.

Το δημιουργικό της καμπάνιας επιμελήθηκε το διαφημιστικό γραφείο The Lobsters ενώ τα φιλμάκια έγιναν από την Media Studios. Η εκστρατεία θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι και το τέλος Σεπτέμβριου. 

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, έρχεται κοντά σου για να γίνει «ο δικός σου καφές». Βρες τη γεύση σου και απόλαυσε τον δικό σου Elcafe, κάθε ώρα της ημέρας. Γιατί όπως λέει και το ραδιοφωνικό σποτ «όποια γεύση και να διαλέξεις, ένας είναι ο καφές…  Elcafe».

Elcafe – Ο δικός σου καφές!

Ο Elcafe διανέμεται στην αγορά από την εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.

www.facebook.com/elcafecy

www.instagram.com/elcafecy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ