Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 19-21 Νοεμβρίου το Celebration Weekend στο ανανεωμένο Mall of Engomi.

Το πρωί του Σαββάτου ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, τέλεσε τα επίσημα εγκαίνια του αναβαθμισμένου εμπορικού κέντρου, ενώ το απόγευμα της Κυριακής έγινε και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, εγκαινιάζοντας και επίσημα την εορταστική περίοδο!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ψωνίσουν, να ψυχαγωγηθούν και να επωφεληθούν με την οικογένεια και την παρέα τους από τις ειδικές προσφορές και τα φανταστικά happenings του τριημέρου! Ξυλοπόδαροι, DJs, χριστουγεννιάτικες χορωδίες, photobooth, happy hour, αγαπημένοι ήρωες των παιδιών και πολλές περισσότερες εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες για να τους βάλουν σε γιορτινή διάθεση! Αυτό, βέβαια, ήταν αναμενόμενο, αφού το Mall of Engomi συνεχίζει, όπως υποσχέθηκε, με more taste, more fashion, more style!

Τα γνωστά καταστήματα παπουτσιών Crocodile έχουν τώρα τον δικό τους χώρο στο Mall of Engomi, με ποιοτικές επιλογές σε παπούτσια για μικρούς και μεγάλους.

Άλλη μια νέα προσθήκη, που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες, είναι το κατάστημα Cosmos Sports, με αθλητικά είδη σε συμφέρουσες τιμές, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι υπηρεσίες της έμπειρης εταιρείας επισκευών iRepair. Και η trendy αντρική και γυναικεία μόδα βρήκε τον δικό της χώρο στο νέο κατάστημα No Limits, που ανοίγει για πρώτη φορά στη Λευκωσία, στον πρώτο όροφο του Mall of Engomi.

Όπως δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής, Julian Smith, «ήμαστε ξεκάθαροι από την αρχή ότι θέλουμε συγκεκριμένες κατηγορίες στο εμπορικό μας κέντρο. Παπούτσια, αθλητικά είδη και νεανική μόδα είναι απαραίτητα για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το κοινό μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε 50-60,000 επισκέπτες την εβδομάδα και ακόμη δεν άνοιξαν τα νέα καταστήματα. Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και βλέπουμε το μέλλον θετικά».

Για περισσότερες πληροφορίες για ενοικίαση καταστήματος στο Mall of Engomi, μπείτε στο themallofengomi.com ή τηλεφωνήστε στο 22006100.

Mall of Engomi

Enjoy more.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ