Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Λεβέντειος Πινακοθήκη και το Πωλητήριό της θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό έως και τις 31 Ιανουαρίου 2021.

Ενώ όμως οι πόρτες είναι κλειστές, η Πινακοθήκη παραμένει ανοιχτή διαδικτυακά με το πρόγραμμα «Μένω Σπίτι – Μένω με Τέχνη» και ανανεώνει την υπόσχεσή της να μείνει σε συνεχή επαφή με το κοινό. Αυτή η πολιτιστική μας πρόταση τονίζει ότι πρέπει να παραμένουμε αισιόδοξοι και να διατηρήσουμε την επαφή μας επικοινωνώντας μέσω της δύναμης της τέχνης!

Μια σειρά δράσεων μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook και Instagram, που επιτρέπει σε όλους εικονικές επισκέψεις στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει καλύτερα τις Συλλογές μέσα από εβδομαδιαίες θεματικές και παράλληλα παρουσιάζει διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook/Instagram A. G. Leventis Gallery ή να γραφτείτε μέσω της ιστοσελίδας μας για να λαμβάνετε πληροφορίες και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από τις επιμελήτριες και τις μουσειοπαιδαγωγούς της Πινακοθήκης. Διαδικτυακές ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παραμύθια, quiz και παιγνίδια, ακόμα και διαλογισμός και γιόγκα, καθώς και πολλά άλλα έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις ημέρες που παραμένουμε στο σπίτι.

Το πρόγραμμα «Μένω Σπίτι – Μένω με Τέχνη» συνιστά ένα «πολιτιστικό αντίδοτο» σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλη την ανθρωπότητα.

Μείνετε μαζί μας με τέχνη και αισιοδοξία!

Ακολουθήστε μας και λάβετε μέρος στις δράσεις:@agleventisgallery / #IStayHome_IStayWithArt

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ