Με το EYE R  REPAIR  SERUM ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ

Ακολουθώντας την επιτυχία του Double R Renew & Repair Serum,  Guerlain τώρα παρουσιάζει το Eye R Repair Serum, ένα νέο προϊόν για την περιποίηση του δέρματος, αφιερωμένο αποκλειστικά στη νεανικότητα και το άνοιγμα της περιοχής των ματιών, το οποίο προσφέρει ένα τριπλό eye –lifting εφέ *.

  • Συγκριτική κλινική δοκιμή D0 έναντι D28, αξιολόγηση της απόδοσης στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών σε 33 γυναίκες.

 

Ενώ τα μάτια θεωρούνται ότι είναι το παράθυρο της ψυχής, είναι και η πρώτη περιοχή που μαρτυρά το πέρασμα του χρόνου, αφού εδώ   εμφανίζονται τα σημάδια της γήρανσης και τα αποτελέσματα του αγχωτικού τρόπου ζωής.

Για πρώτη φορά, οι ερευνητές του οίκου Guerlain έφεραν την προσοχή σε έναν νέο παράγοντα στην πρώιμη εμφάνιση ρυτίδων, χαλάρωσης και σημείων άγχους σε αυτήν την περιοχή του προσώπου: ενδοσκόπηση, κατανομή των νεύρων που αποτελεί την πηγή της δερματικής «νευρο-γήρανσης».

Χάρη στο Abeille Royale BlackBee Eye Repair Technology ™, το αποτέλεσμα της επιστημονικής έρευνας για τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του δέρματος και τις γνωστές θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού, ο ολοκαίνουριος ορός Eye R Repair Serum του Guerlain σηματοδοτεί μια συναρπαστική νέα πρόοδο στην περιποίηση του περιγράμματος των ματιών. Για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα αυτής της φόρμουλας που παρασκευάζεται με 94% * φυσικά συστατικά, ο γαλλικός οίκος Guerlain δημιούργησε επίσης το Gold Drop, ένα νέο και έξυπνο εργαλείο εφαρμογής που παρέχει την ακριβή δόση ορού για ένα μασάζ τεντώματος και αναζωογόνησης 360 ° μοιρών, που παρέχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο άνοιγμα των ματιών.

* Υπολογισμός με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 16128 συμπεριλαμβανομένου του νερού, το υπόλοιπο 6% συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας της φόρμουλας και του αισθησιασμού με την πάροδο του χρόνου.

  • Ο Dr Frédéric Bonté, Guerlain Διευθυντής Επιστημονικής Έρευνας με τον Καθηγητή Desmoulière, Καθηγητή Φυσιολογίας στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Limoges στη Γαλλία

 

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ GUERLAIN: Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Για 10 χρόνια, η Guerlain Research με επικεφαλής τον γιατρό Frédéric Bonté, Διευθυντή της Επιστημονικής Έρευνας του οίκου Guerlain, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Desmoulière, Καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Limoges Pharmacy Faculty – ειδικός στην επισκευή των ιστών – για να αποκαλύψει ότι οι διαδικασίες επούλωσης και επισκευής στα ορατά σημάδια της γήρανσης περιλαμβάνουν παρόμοιους μηχανισμούς στην ανασύσταση των ιστών. Με την πάροδο των χρόνων, ο οίκος Guerlain έχει μελετήσει και αποδείξει την επιστημονική αποτελεσματικότητα των προϊόντων μέλισσας στην ενίσχυση αυτών των μηχανισμών επιδιόρθωσης με την πολυδιάστατη δράση τους σε μικρο-ζημιές και μικρο-βλάβες.

Σε πρόσφατη ανακάλυψή της, η Guerlain Research έχει αποδείξει ότι το άγχος και το περιβάλλον επηρεάζουν τη νεανικότητα του δέρματος, καθώς και την ικανότητά του να επιδιορθώνεται διαταράσσοντας τη λειτουργία του δέρματος και των νευρικών κυττάρων. Αυτή η βιολογική διαδικασία γνωστή ως «δερματική νευρο-γήρανση» έχει επίσης καταδείξει τον βασικό ρόλο που έχει ο νευρισμός στη διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος.

Η περιοχή του περιγράμματος των ματιών έχει μια από τις μεγαλύτερες παροχές νεύρων στο πρόσωπο και το σώμα. Με αυτήν την υπερβολική επιφύλαξη έρχεται η επιπλέον ευαισθησία, καθώς όχι μόνο η περιοχή έχει τον λεπτότερο ιστό του δέρματος στο πρόσωπο, αλλά επίσης πιέζεται υπερβολικά από το γεγονός ότι τα μάτια ανοιγοκλείνουν περίπου 10.000 φορές την ημέρα.

Η ανανέωση, η ευαισθησία και η υπερβολική χρήση προκαλούν πρόωρη γήρανση του περιγράμματος των ματιών, πράγμα που σημαίνει ότι το δέρμα σε αυτό το σημείο του προσώπου αλλάζει ακόμη πιο σημαντικά. Με ακόμη και την παραμικρή κόπωση, εμφανίζονται μαύροι κύκλοι και πρήξιμο. Ο ιστός του δέρματος χάνει τη σφριγηλότητά του. Οι ρυτίδες βαθαίνουν και τα φρύδια βυθίζονται, αφήνοντας τα μάτια να φαίνονται βαρύτερα, πιο θλιβερά, μικρότερα και λιγότερο λαμπερά.

Για να σταματήσει η πρώιμη εμφάνιση αυτών των ορατών σημείων γήρανσης στο περίγραμμα των ματιών, η Guerlain Research ανέπτυξε μια ολοκαίνουργια «τεχνολογία ανοίγματος ματιών», τη BlackBee Eye Repair Technology ™, η οποία προσφέρει άμεσα μακροχρόνια αποτελέσματα χάρη στην ιδιότητες του μελιού *. Αυτό το μέλι έχει υποβληθεί σε πολλές μελέτες με επικεφαλής τους ειδικούς του ερευνητικού τμήματος του οίκου Guerlain Experts και έχει επιλεγεί σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια για τη μοναδική του ποιότητα και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του.

* Συνδυάζεται με ένα δίδυμο πολυμερών που τεντώνουν το δέρμα.

 

ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ EYE R REPAIR SERUM

BlackBee Eye Repair Technology ™

Μια αποκλειστική τεχνολογία για ένα εφέ που ανοίγει τα μάτια και το βλέμμα

 

Η νέα τεχνολογία BlackBee Eye Repair Technology ™ συνδυάζει την τεχνολογία BlackBee Repair Technology ™ που υπήρξε πίσω από την επιτυχία της Abeille Royale με την ανυψωτική δράση δύο φυσικών πολυμερών τεντώματος που προέρχονται από τη φύση και ενός αποκλειστικού συμπλέγματος που καταπολεμά την κόπωση.

Αναπτύχθηκε από την τελευταία έρευνα της νευροεπιστήμης, το BlackBee Repair Technology ™ στοχεύει στη βλάβη του δέρματος και των νευρικών κυττάρων που προκαλείται από το στρες και το περιβάλλον. Αξιοποιεί τα καλύτερα προϊόντα κυψέλης που επιλέγονται από την Guerlain Research για τις μοναδικές ιδιότητές τους: αγνό μέλι από το νησί Ouessant, η συγκομιδή του οποίου γίνεται στη Βρετάνη στη Γαλλία, σε συνδυασμό με ένα μείγμα μελιού και βασιλικού πολτού, ένα εξαιρετικό θρεπτικό συστατικό αποκλειστικό για τον οίκο Guerlain που η συγκομιδή του οποίου γίνεται επίσης στη Γαλλία . Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός βοηθά στην τόνωση των βασικών διαδικασιών που βρίσκονται πίσω από την επιδιόρθωση του δέρματος για ορατά νεανικότερη επιδερμίδα (-34% στον πολλαπλασιασμό των ηλικιωμένων ινοβλαστών έναντι των νεαρών ινοβλαστών *).

Στο μεταξύ, δύο φυσικά πολυμερή που τεντώνουν το δέρμα, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό φαινόμενο «άνοιγμα» των ματιών. Επιλεγμένα από την Guerlain Research ως το νεότερο πολυμερές τεντώματος υψηλής απόδοσης, που προέρχεται από τη φύση, σχηματίζουν ένα εξαιρετικά εύκαμπτο πλέγμα σύσφιξης που δημιουργεί ένα ορατά ελαστικό, lifting αποτέλεσμα, ανοίγοντας τα μάτια από τις βλεφαρίδες έως τα φρύδια, χωρίς να προκαλεί δυσκαμψία. Το lifting εφέ στα μάτια, αλλά και η εξομάλυνση των βλεφάρων είναι άμεση.

Διαθέτει το «πάντρεμα» τριών φυτικών εκχυλισμάτων **, το αποκλειστικό σύμπλεγμα αντι-κόπωσης με ανεπαίσθητο, εξαιρετικά λεπτό, μικρο-μαργαριτάρι που παράγεται φυσικά, και φωτίζει άμεσα τα μάτια, προσφέροντας φυσική λάμψη.

Αυτό το φυτικό τρίο ** έχει επιλεγεί προσεκτικά για να στοχεύσει την αιτία των μαύρων κύκλων αναστέλλοντας τη σύνθεση μελανίνης που είναι υπεύθυνη για τους καφέ κύκλους (μείωση κατά 43% μετά από 3 ημέρες ***) και προστατεύοντας τη μικροκυκλοφορία από όσα προκαλούν το στρες που ευθύνονται για τη δημιουργία των μπλε κύκλων (μείωση κατά 41% στην αλλοίωση των αιμοφόρων αγγείων ****). Εξαλείφει επίσης τις λιπαρές συστάδες που προκαλούν πρήξιμο (58% λιγότερα λιπώδη κύτταρα μετά από 24 ώρες *****).

Επιπλέον, τα φυσικά παραγόμενα μικρο-μαργαριτάρια εξασφαλίζουν τέλεια αντανάκλαση του φωτός, για το δέρμα που φαίνεται πιο ομοιόμορφο στον τόνο και τα μάτια που εμφανίζονται αμέσως πιο φωτισμένα.

* In vitro test / ** Zingiber Zerumbet, καφεΐνη και δεντρολίβανο. / *** Δοκιμή ex-vivo σε ένα μόσχευμα που εκπέμπεται με υπεριώδη ακτινοβολία σε συστατικά σε μια φόρμουλα (δεντρολίβανο και Zingiber Zerumbet) μετά από εφαρμογή 3 ημερών. / **** Δοκιμή in vitro σε συστατικά (Rosemary και Zingiber Zerumbet). / ***** Δοκιμή in vitro σε συστατικά (μέλι Κορσικής και Zingiber Zerumbet μετά από θεραπεία 3 ημερών.

 

 

ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΟΣΗ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Έχοντας ένα επιμεταλλωμένο χρυσό τελείωμα σαν μαργαριτάρι στην άκρη του, το νέο υβριδικό απλικατέρ (εφαρμογέας) Gold Drop προσφέρει την τέλεια δόση ορού σε κάθε εφαρμογή, παρέχοντας παράλληλα ένα αποκλειστικό αναζωογονητικό μασάζ.

Με μια μεταλλική κεφαλή που δροσίζει και λειτουργεί ως αποσυμφορητικό της περιοχής των ματιών, το απλικατέρ (εφαρμογέας) Gold Drop έχει σχεδιαστεί για ένα εύκολο μασάζ τεντώματος 360 °. Για να συνοδεύσουν τον ορό, οι ειδικοί του Guerlain Institute & Spa έχουν επίσης αναπτύξει μια αποκλειστική, ακριβέστατη τεχνική με συγκεκριμένα πρωτόκολλα για τη στόχευση κάθε προβλήματος. Είναι ένα βήμα εφαρμογής που θα το εκτιμήσουν 100% όλες οι γυναίκες *.

Ένα τεχνολογικό κόσμημα, το απλικατέρ (εφαρμογέας) Gold Drop ταιριάζει στο πολυτελές μπουκαλάκι των 20 ml του ορού με ντεγκραντέ μέλι χρωματισμό.

* Δοκιμή ικανοποίησης στην Κίνα, 61 γυναίκες, 2 χρήσεις την ημέρα, μετά από 1 μήνα.

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΤΑ

94% * ΤΗ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ

Σε αυτόν τον ορό ματιών που περιέχει 94% * φυσικά προερχόμενα συστατικά, η Guerlain Research δεν έκανε συμβιβασμούς όσον αφορά την αποτελεσματικότητα ή τη φυσικότητα. Το ορατά αποτελέσματα σύσφιξης που προσφέρει γίνονται μαζί με ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς. Μετά την εφαρμογή, το δέρμα αφήνεται πιο δυνατό και πιο σφριγηλό, ενώ ελαχιστοποιούνται τα σημάδια κόπωσης, το πρήξιμο και οι σκουρόχρωμοι- μαύροι- κύκλοι. Τα βλέφαρα λειαίνονται αμέσως, ενώ τα μάτια φαίνονται πιο μεγάλα και πιο λαμπερά. Η ελαφριά και εξαιρετικά διεισδυτική υφή του επιτρέπει την εφαρμογή και άλλων προϊόντων περιποίησης αυτής της ευαίσθητης περιοχής του δέρματος του προσώπου, χωρίς να αφήνει ίχνη ή να βαραίνει το δέρμα.

* Υπολογισμός βάσει του διεθνούς προτύπου ISO 16128 συμπεριλαμβανομένου και του νερού, το υπόλοιπο 6% που συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας της φόρμουλας με την πάροδο του χρόνου και του αισθησιασμού που αφήνει.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΟΚΙΜΩΝ

Για να τεκμηριώσει τα αποτελέσματα και να αποδείξει την αποτελεσματικότητα του νέου Eye R Repair Serum στα ανοιχτά μάτια, η Guerlain Research δημιούργησε ένα πρωτόκολλο δοκιμών τριών σταδίων που περιλαμβάνει:

– Οργάνωση δοκιμών μέσω ανάλυσης εικόνας για τη μέτρηση της γωνίας και του ύψους των ματιών.

– Κλινική αξιολόγηση από έναν εμπειρογνώμονα δερματολογίας για την αξιολόγηση της επίδρασης του ορού.

– Αυτοαξιολόγηση για ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την αποτελεσματικότητα του ορού. Η απόδοση του Eye R Repair Serum μετρήθηκε οργανικά από το εργαστήριο Guerlain, επαληθεύτηκε μέσω δοκιμών όσων τον χρησιμοποίησαν και πιστοποιήθηκε από ειδικούς δερματολόγους.

 

EYE LIFTING  EFFECT x  3*

Οι γυναίκες έχουν πειστεί από την αποτελεσματικότητά του ορού **:

Το 77% των γυναικών προτιμούν αυτό το προϊόν από αυτό που χρησιμοποιούν κανονικά ***

 

ΑΜΕΣΑ                         97% πιο ομαλό το περίγραμμα ματιών                        90% πιο λαμπερά μάτια

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ              98% πιο σφιχτό δέρμα    98%  μειωμένο πρήξιμο και μαύροι κύκλοι    100% η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο νεανική και φρέσκια

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ        95% τα μάτια φαίνονται πιο ανοιχτά                             100% το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό

 

* Συγκριτική κλινική δοκιμή D0 έναντι D28, αξιολόγηση της απόδοσης στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών σε 33 γυναίκες.  

** Δοκιμή ικανοποίησης από 61 γυναίκες, 2 χρήσεις την ημέρα στην Κίνα.

*** Δοκιμή ικανοποίησης από 61 γυναίκες, 2 χρήσεις την ημέρα στην Κίνα μετά από 1 μήνα.  

 

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ABEILLE ROYALE EYE SKINCARE 

Για μια πλήρη ρουτίνα περιποίησης, συνιστάται να συνδυάσετε το νέο Eye R Repair Serum με το Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream του Guerlain. Οι δύο υφές τους αναπτύχθηκαν για να φοριούνται η μια πάνω από την άλλη. Ο ορός προσφέρει lifting εφέ και άνοιγμα στα μάτια, ενώ η κρέμα ματιών εξομαλύνει τις ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, τις λεπτές γραμμές του προσώπου έως και τις γραμμές συνοφρυώματος (ανάμεσα στη μύτη και τα φρύδια) και το πόδι της χήνας (ή του κορακιού crow’s feet).

 

ABEILLE ROYALE ,ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ενσωματώνοντας την αυθεντικότητα και τη διαφάνεια στα καλλυντικά, τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Abeille Royale κατασκευάζονται σύμφωνα με μια σεβαστή δέσμευση

Διατήρηση της μέλισσας και του επαγγέλματος της μελισσοκομίας

Η Μαύρη Μέλισσα ζει σε ένα από τα πιο διατηρημένα οικοσυστήματα στον πλανήτη, το «Biosphere Reserve» του νησιού Ouessant που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Γαλλίας και ταξινομήθηκε από την UNESCO. Δεν έχει επηρεαστεί ποτέ από τη ρύπανση, τα φυτοφάρμακα ή τις ασθένειες που επηρεάζουν τις μέλισσες από άλλες ηπείρους, αυτή η σπάνια μέλισσα παράγει ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας και καθαρότητας του οποίου ο πλούτος και η ισορροπία των αμινοξέων, των ολιγοστοιχείων και της φρουκτόζης κατέχουν αξιοσημείωτη θεραπευτική δύναμη. Για να προστατεύσει αυτήν την πολύτιμη μέλισσα, ο γαλλικός οίκος Guerlain έγινε προστάτης της Brittany Black Bee Conservation Association που εργάζεται για την ανάπτυξη και την προστασία της μέλισσας. Επιπλέον, ο οίκος Guerlain υποστηρίζει επίσης τη μελισσοκομία και την ευρωπαϊκή επικονίαση μέσω του Γαλλικού Παρατηρητηρίου Αποδολογίας (Apidology). Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι διέδωσαν το πρόγραμμα Bee School στα Δημοτικά Σχολεία ως ένα βασικό τρόπο ευαισθητοποίησης των παιδιών σχετικά με τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν αυτά τα έντομα στη βιοποικιλότητα και την επιβίωση της χλωρίδας και της πανίδας.

 

Το 2020 ο οίκος Guerlain και η UNESCO δημιούργησαν ένα πενταετές πρόγραμμα για τη στήριξη των μελισσοκόμων και τη δημιουργία προμηθειών μελισσοκομίας στο Biosphere Reserves της UNESCO

Bee Respect, η πλατφόρμα ιχνηλασιμότητας

Με την ψηφιακή πλατφόρμα Bee Respect, ο γαλλικός οίκος Guerlain επέλεξε τη διαφάνεια και τώρα μοιράζεται πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων της και τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις με τους πελάτες της. Έτσι, τώρα έχετε την ευκαιρία να συμβουλευτείτε εύκολα το Bee Respect μέσω του www.guerlain.com ή χρησιμοποιώντας έναν κωδικό QR προϊόντος.

Με το Eye R Repair Serum

που είναι εξοπλισμένο με την έξυπνο απλικατέρ Gold Drop και διαμορφωμένο με 94% * φυσικά συστατικά

————————————-

Μόνο μια σταγόνα είναι αρκετή για να μειώσει τα ορατά σημάδια γήρανσης, να προστατεύσει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών μέσω της δύναμης του μελιού και να μειώσει τα σημάδια κόπωσης.

Μόνο μια σταγόνα είναι αρκετή για να επιτύχει αποτέλεσμα lifting από τις βλεφαρίδες μέχρι τα φρύδια και να χαρίσει πιο έντονη λάμψη.

Μόνο μια σταγόνα είναι αρκετή για να επιτύχει μεγαλύτερα και πιο ανοιχτά μάτια.

* Υπολογισμός με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 16128 συμπεριλαμβανομένου του νερού, το υπόλοιπο 6% συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας της φόρμουλας με την πάροδο του χρόνου και του αισθησιασμού που προσφέρει.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ