Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να επιβραβεύουν τους πιστούς πελάτες για την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντας, στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win, νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας Master Chef.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώνοντας ψηφιακά κουπόνια μέσω των αγορών τους, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή, υψηλής ποιότητας μαγειρικά σκεύη από αλουμίνιο, τα οποία φέρουν την επωνυμία και το logo του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος MasterChef. Τα ευρωπαϊκής κατασκευής σκεύη, τα οποία διαθέτουν ανθεκτική αντικολλητική επικάλυψη για ομοιόμορφο ψήσιμο, είναι κατάλληλα για όλες τις εστίες κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών.

Οι πελάτες, μέσα από το δημοφιλές πρόγραμμα ανταμοιβής των Αλφαμέγα, Stick & Win, μπορούν να αποκτήσουν:

  • Τηγάνι 20 cm
  • Τηγάνι 24 cm
  • Τηγάνι 28 cm
  • Τηγάνι Stir Fry 28 cm
  • Κατσαρολάκι 16 cm
  • Κατσαρόλα 24 cm
  • Βαθύ τηγάνι 28 cm
  • Τηγάνι γκριλ 28 cm

Οι καταναλωτές έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τη συλλογή τους με δύο γυάλινα καπάκια 24 cm και 28 cm, τα οποία διατίθενται σε χαμηλές τιμές, χωρίς ψηφιακά κουπόνια.  

Οι πελάτες μπορούν να εξασφαλίσουν τα ψηφιακά κουπόνια εγκαθιστώντας το mobile app Stick & Win στη συσκευή τους. Ένα ψηφιακό κουπόνι αντιστοιχεί σε κάθε αγορά αξίας €10 σε μια απόδειξη. Τα ψηφιακά κουπόνια θα μοιράζονται και θα εξαργυρώνονται από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου 2023, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα συγκέντρωσης κουπονιών Stick & Win ισχύει μόνο για όσους έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alphamega Family. Η εγγραφή μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας των Υπεραγορών Αλφαμέγα και της εφαρμογής Alphamega Loyalty ή στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών εντός των καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας για μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν εδώ και καιρό καταργήσει τα εκτυπωμένα κουπόνια, προσφέροντας μόνο κουπόνια σε ψηφιακή μορφή.

Ετοιμάστε τα πιο νόστιμα γεύματα για τους φίλους και την οικογένειά σας με τα μαγειρικά σκεύη MasterChef, παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ