Τις δυνάμεις τους για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώνουν οι Φούρνοι Ζορπάς και το “Hope For Children” CRC Policy Center, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, που γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου.

Με στόχο την προσφορά προς την κυπριακή κοινωνία και τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων για όλα τα παιδιά όπως αυτά έχουν κατοχυρωθεί από τη Σύμβαση  των Ηνωμένων Εθνών, οι Φούρνοι Ζορπάς παρουσιάζουν και φέτος τα μοναδικά cake pops με μήνυμα το «για κάθε παιδί» (#GiaKathePaidi), τα οποία θα διατίθενται προς πώληση σε όλα τα καταστήματα των Φούρνων Ζορπάς.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Hope For Children, ποσό ύψους 50 σεντ από την πώληση κάθε cake pop, θα προσφέρεται στον Οργανισμό για την ενίσχυση των προγραμμάτων και δράσεων τού για προώθηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων και της ευημερίας όλων των παιδιών που διαμένουν στην Κύπρο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Hope For Children ο κ. Joseph Borghese, ευχαρίστησε τον Όμιλο Ζορπάς για τη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή του στο έργο που επιτελείται. Ο κος. Borghese ανέφερε, «Μας συγκινεί πραγματικά το γεγονός ότι ο Όμιλος Ζορπάς δίνει τα χέρια για δεύτερη φορά και καλεί το κοινό να στηρίξει μαζί του το έργο που επιτελεί καθημερινά ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του Hope For Children, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες στήριξης και καθοδήγησης σε εκατοντάδες παιδιά στην Κύπρο. Όλοι μαζί θέλουμε και φέτος να τονίσουμε την ανάγκη για περισσότερα μέτρα και αποφάσεις για την προστασία των παιδιών από κάθε μορφής βία και εκμετάλλευση».

Εκ μέρους του Ομίλου Ζορπάς η κα. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager, αναφέρθηκε στις διαχρονικές ενέργειες που υλοποιεί ο Όμιλος και στην κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει. «Μέσα από τη συνεργασία μας με το Hope For Children, θέλουμε να στείλουμε για ακόμη μια χρονιά ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη διασφάλισης και προστασίας των δικαιωμάτων όλων των παιδιών. Το δικαίωμα στην οικογένεια, τις ίσες ευκαιρίες, την ψυχαγωγία και την ίδια τη ζωή» εξήγησε. Η κα. Τσενέ κάλεσε το κοινό να στηρίξει και πάλι με την ίδια θερμή ανταπόκριση την πρωτοβουλία των «Φούρνων Ζορπάς» και του “Hope For Children”, έτσι ώστε να ακουστούν τα δικαιώματα των παιδιών σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

Τα ειδικά cake pops διατίθενται προς πώληση στην τιμή του €1,75 σε πέντε διαφορετικά χρώματα, σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς Παγκύπρια.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του “Hope For ChildrenCRC Policy Center μπορείτε να βρείτε στο www.uncrcpc.org.cy ή καλώντας στο 22 103234 ή στην 24ωρη Γραμμή Βοήθειας του Οργανισμού καλώντας δωρεάν το 1466.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ