Συνεπής εδώ και ένα χρόνο στην κοινωνική του αποστολή, το SupportCY συνεχίζει να βρίσκεται αδιάλειπτα δίπλα στους συνανθρώπους μας, στηρίζοντας έμπρακτα τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας – ΟΚΥΠΥ. Ενισχύοντας το έργο του στην μάχη κατά του Covid-19, το SupportCY, έχει παραχωρήσει από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα, έξι οχήματα με στόχο την ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για αντιμετώπιση του αυξημένου αριθμού περιστατικών.

Τα πέντε επιβατικά οχήματα έχουν παραχωρηθεί από την Unicars, μέλος του SupportCY, όπως επίσης και ένα μικρό λεωφορείο για την μεταφορά ασθενών το οποίο έχει τη βάση του, στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα οχήματα έχουν παραχωρηθεί με την οικονομική υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και διαθέτουν εξοπλισμό GPS, μια προσφορά της εταιρείας Frotcom Cyprus.

Μέχρι σήμερα, τα οχήματα έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, πραγματοποιώντας πέραν των 300 διακομιδών ασθενών με κορωνοϊό.

Επίσης τα αυτοκίνητα έχουν συμβάλει στις κατ’ οίκον δειγματοληψίες, εξυπηρετώντας έτσι συνανθρώπους μας που ήταν αδύνατο να μεταβούν για διενέργεια ελέγχου σε συγκεκριμένους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ