Η ΙΚΕΑ, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με τη συλλεκτική σειρά KÅSEBERGA, η οποία αντλεί έμπνευση από τη θάλασσα και τους ανθρώπους που την αγαπούν. Σε συνεργασία με την World Surf League (WSL) και τους διάσημους σέρφερ Rob Machado και Kassia Meador, η IKEA δημιούργησε τη σειρά KÅSEBERGA, απευθυνόμενη στις καθημερινές ανάγκες των σέρφερ και τις παγκόσμιες προκλήσεις του πλανήτη μας.

Αποτελούμενη από 26 μοναδικά προϊόντα, η συλλεκτική σειρά απευθύνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις μίας υγιούς, βιώσιμης και γεμάτης απαιτήσεις καθημερινής ζωής – μέσα και γύρω από τη θάλασσα. Τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από ανανεώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά και είναι σχεδιασμένα για ανθρώπους που ασπάζονται τη νοοτροπία των σέρφερ, ανεξάρτητα από το αν δαμάζουν τα κύματα ή όχι. Για τον σχεδιασμό των προϊόντων, περισσότεροι από 3.500 σέρφερ από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στη διαδικασία, προσφέροντας την άποψή τους, διεξάγοντας έρευνα και ελέγχοντας τα πρωτότυπα προϊόντα.

Αν θέλετε να φέρετε τη δροσιά της θάλασσας στο σαλόνι σας, τότε το τραπέζι μέσης από μπαμπού KÅSEBERGA σε σχήμα χαβανέζικης σανίδας του σερφ, το χαλί KÅSEBERGA με σχέδιο εμπνευσμένο από τους φοίνικες και η καράφα KÅSEBERGA στα χρώματα της θάλασσας, αποτελούν την ιδανική επιλογή. Για λειτουργικότητα και στιλ στην παραλία, επιλέξτε από τα μοναδικά αξεσουάρ της συλλογής, όπως το καπέλο KÅSEBERGA από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, την πετσέτα θαλάσσης KÅSEBERGA από 100% βαμβάκι και το σακίδιο KÅSEBERGA.

Ενώ τα περισσότερα από τα προϊόντα της συλλογής είναι κατασκευασμένα για όλους, μερικά έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για σέρφερ. Η σανίδα χειρός για bodysurfing KÅSEBERGA σάς επιτρέπει να γλιστράτε στο νερό μόνο με το σώμα σας, ενώ η σανίδα ισορροπίας KÅSEBERGA βοηθά στη μυϊκή ενδυνάμωση, στη βελτίωση της ισορροπίας και στον καλύτερο συντονισμό κινήσεων. Η τσάντα KÅSEBERGA, εμπνευσμένη από την εμβληματική τσάντα FRAKTA διαθέτει επιπλέον θήκες, μία θήκη για τα βρεγμένα πράγματα και μία διπλή βάση που κρατάει σταθερή την τσάντα, καθιστώντας την αναγνωρίσιμη τσάντα πιο κατάλληλη για τους σέρφερ από ποτέ.

«Η IKEA γνωρίζει πώς να κάνει καλύτερη τη ζωή στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, την ενδιαφέρει και ο πλανήτης που όλοι αποκαλούμε σπίτι. Οι σέρφερ έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τη φύση, οπότε τι καλύτερο για να συνεργαστεί η IKEA με την WSL; Μπορεί αυτή η συνεργασία αρχικά να μοιάζει αταίριαστη, στην πραγματικότητα όμως έχει μεγάλο νόημα» αναφέρει ο James Futcher, Υπεύθυνος ανάπτυξης προϊόντων IKEA.

Ανακαλύψτε τη συλλεκτική σειρά KÅSEBERGA στα καταστήματα IKEA και στο IKEA.com.cy και πάρτε μία πρώτη γεύση από καλοκαίρι!

#ikea

#zoumemazi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ