Ένα αναζωογονητικό νέο μπαρ στην καρδιά της πόλης της Λάρνακας είναι έτοιμο να σας ξετρελάνει.

Με αφετηρία το coolάτο lobby του Rise Street Art Hotel, το MEMORIES σας υποδέχεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου στον 5ο όροφο. Ένας ιδανικός προορισμός για όλους τους κατοίκους της πόλης – και του νησιού –, φυσικά τους ταξιδιώτες, αλλά και για όλους αυτούς που απλώς αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες σε νέα ενναλακτικά μέρη.

Εμπνευσμένο από την νοσταλγία των εμπειριών που μας έχουν χαρίσει τα 90s, με μουσικά vibes που ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο και ένα μενού που αποτελείτε από εκλεκτά signature & classic cocktails και comfort σνακ όπως εκλεκτά poke bowls μας καλεί να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και να νιώσουμε την οικειότητα που θα μας μεταφέρει σαν να βρισκόμαστε σε μία βεράντα με καλούς φίλους.

Στο MEMORIES επίσης θα βρεις ένα τεραστίων διαστάσεων spray can το οποίο κρύβει μια έκπληξη και πολλά άλλα στοιχεία που δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ποστάρισμα σε feeds και stories κάθε social media fanatic.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα πιο πάνω σε συνδυασμό με το ότι θα βρίσκεσαι σε μία από τις ελάχιστες ταράτσες της πόλης μας, είναι μια άφιξη που αξίζει αναμφισβήτητα να επισκεφθείς!

Το MEMORIES Rooftop Bar ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Δεύτερα 01 Αυγούστου.

Κίμωνος 1, Λάρνακα

Πληροφορίες – Κρατήσεις 96022000

Instagram account: www.instagram.com/memoriesrooftopbar

Facebook page: www.facebook.com/memoriesrooftopbar

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ