Ένα incredible new entry από το αγαπημένο brand Socks & Tights έρχεται να προστεθεί στη μοναδική λίστα των καταστημάτων του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας.

Το κατάστημα Socks & Tights έχει εμπλουτίσει, από την Πέμπτη 22 Απριλίου, τον incredible κόσμο του Nicosia Mall, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από μαγιό και beachwear σε πάνω από 500 σχέδια, στυλ, χρώματα και μεγέθη.

Η φιλοσοφία του brand Socks & Tights αφορά το mix &  match στα προϊόντα του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δημιουργίας πολλών και διαφορετικών στυλ, με σχέδια που εμφανίζονται στις διεθνείς πασαρέλες σε τιμές προσιτές για όλους.

Το κατάστημα Socks & Tights το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Nicosia Mall, σας προσκαλεί λοιπόν, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας για μια μοναδική εμπειρία shopping και διασκέδασης.

Το Nicosia Mall, τοποθετημένο σε μια ιδανική τοποθεσία κοντά στον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολης, με εύκολη και άνετη πρόσβαση κάθε ώρα της ημέρας, προσφέρει μια υπέροχη, χαλαρή και κυρίως ασφαλή shopping εμπειρία στο κοινό, λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας όλων μας από τον Covid-19.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ