Το βραβευμένο παγκόσμιο ψηφιακό στούντιο TheSoul Publishing, ανακοινώνει το λανσάρισμα της πρώτης καλλιτέχνις ψηφιακής μουσικής, Polar. Η Polar είναι μια καινούργια, ανεξάρτητη καλλιτέχνις, η οποία δημιουργήθηκε από την ομάδα της TheSoul Publishing και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά πολλών συνεργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Έχοντας ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 25.000 followers, η Polar θα κάνει την εμφάνιση στο κοινό της – που ολοένα και αυξάνεται – σε ένα αποκλειστικό εικονικό watch party στον κοινωνικό κόσμο της Lockwood Publishing, Avakin Life, όπου πάνω από 1.000.000 χρήστες ημερησίως θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική της Polar.

Η νέα κυκλοφορία της Polar “Close to you” θα κυκλοφορήσει σε Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer και Yandex.Music την 1η Οκτωβρίου 2021. Το μουσικό βίντεο θα κάνει πρεμιέρα στο watch party του Avakin Life στις 5 Οκτωβρίου 2021, ενώ θα ακολουθήσει άμεση δημοσίευση και στο YouTube.

Ο Patrik Wilkens, Vice President of Operations στη TheSoul Publishing δήλωσε: «Αυτό είναι ακόμη ένα βήμα προόδου για τη TheSoul Publishing, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Πειραματιζόμαστε με νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το κοινό μας, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να αυξάνουμε το following base μας πέραν του 1 δισεκατομμυρίου. Ως εταιρεία, κοιτάμε συνεχώς μπροστά – τις νέες τάσεις και άλλους βασικούς τομείς ψυχαγωγίας όπως το gaming και η μουσική – έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία και νέα σημεία επαφής με τους fans μας σε όλα τα κανάλια και τις πλατφόρμες μας».

Ο Oliver Kern, Chief Commercial Officer της Lockwood Publishing, πρόσθεσε: «Το Avakin Life εστιάζει στη δυνατότητα κάποιου να μπορεί να εκφράζεται με το δικό του τρόπο και να απολαμβάνει να περνά χρόνο στον κόσμο μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να αλληλεπιδρούμε με το κοινό μας με διάφορους τρόπους – επομένως τα live music performances είναι κάτι που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια. Η συνεργασία με μια εταιρεία όπως είναι η TheSoul Publishing ήταν μια προφανής και αμοιβαία επωφελής επιλογή και αναμένουμε πολλές υπέροχες εμπειρίες από αυτήν τη νέα συναρπαστική συνεργασία».

Η ομάδα παραγωγής της TheSoul Publishing για την Polar, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με αρκετούς πολύ γνωστούς καλλιτέχνες για σύναψη συνεργασίας στην επόμενη της κυκλοφορία. Περαιτέρω συναρπαστικές λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον, καθώς το στούντιο συνεχίζει να πειραματίζεται με διάφορα concepts που βασίζονται στο μετασύμπαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ