Η ΟΠΑΠ Κύπρου, είναι για ακόμη μια χρονιά ο ονομαστικός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ που θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Μαρτίου, 2022. 

Επιδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο αθλητικό ιδεώδες, η ΟΠΑΠ Κύπρου, επισφραγίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Η διαχρονική αξία και η ηθική διάσταση του “Ευ Αγωνίζεσθαι” καθώς και η ευρύτερη προσφορά στην κοινωνία, αποτελεί κοινό όραμα της ΟΠΑΠ Κύπρου και του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

​Αυτή είναι η 6η χρονιά που η ΟΠΑΠ Κύπρου υποστηρίζει σαν ονομαστικός χορηγός την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου. Για ακόμη μία χρονιά η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συμπραχθεί με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τον ΑΝΤ1 Κύπρου για να δημιουργήσουν την “συμμαχία ζωής” και να τρέξουν για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου

Η ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Κύπρο και ο αποκλειστικός δικαιούχος τυχερών λαχνών, αθλητικού και ιπποδρομιακού στοιχήματος, με έτος ίδρυσης της εταιρείας το 1958.

Για την ΟΠΑΠ Κύπρου ο αθλητισμός διαμορφώνει υγιείς και ισχυρές προσωπικότητες. Με την επιχορήγηση δεκάδων ομοσπονδιών, αθλητικών σωματείων και αθλητών συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του ευπρεπούς συναγωνισμού.

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022.  Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ.  Την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από εξήντα χιλιάδες ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://getyourtickets.eu/event/OPAPLimassolMarathon2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ