Η Vichy, Νο1 μάρκα αντιγήρανσης σε Ελλάδα και Ευρώπη και ειδικός στο πρωτόκολλο αναπλήρωσης κολλαγόνου, παρουσιάζει τη νέα Liftactiv Collagen Specialist, με ενισχυμένη σύνθεση που παρέχει ενισχυμένη σφριγηλότητα στην επιδερμίδα και άμεση μείωση των ρυτίδων.

Η νέα σύνθεση περιέχει 3 φορές¹ περισσότερα πεπτίδια προ-κολλαγόνου, για 3 φορές περισσότερη παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα*.

Η νέα Liftactiv Collagen Specialist Day Cream επαναστατεί στην αντιγηραντική φροντίδα της επιδερμίδας, διορθώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του προσώπου και φροντίζοντας για την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας.

Η σύνθεσή της είναι υποαλλεργική και περιέχει τέσσερα δραστικά συστατικά που φροντίζουν για τη μέγιστη αποκατάσταση των μηχανικών ιδιοτήτων της επιδερμίδας:

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η νέα κρέμα ημέρας της σειράς Liftactiv Collagen Specialist προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα και ορατά αποτελέσματα ( 77%² των γυναικών που τη δοκίμασαν είδαν πιο σφριγηλή την επιδερμίδα τους) και παράλληλα αποκαθιστά τον όγκο και τη λάμψη της επιδερμίδας σε λιγότερο από τέσσερις μήνες. Επιπλέον, βελτιώνει το συνολικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ενώ 96%³ των γυναικών παρατήρησαν σημαντική μείωση των ρυτίδων.

LIFTACTIV ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Το προτεινόμενο πρωτόκολλο περιποίησης από τη Vichy περιλαμβάνει το συνδυασμό της νέας Liftactiv Collagen Specialist Day Cream με ένα από τα τρία Super Serums Αντιγήρανσης: το Liftactiv Supreme Vitamin C Αντιρυτιδικό Serum, με αντιοξειδωτικά συστατικά, για ενίσχυση της φωτεινότητας , το Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Αντιρυτιδικό Serum με Υαλουρονικό Οξύ ή  το Liftactiv Specialist B3 Serum κατά των κηλίδων, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Βήμα 1ο: Πιέζοντας το απλικατέρ, ρίξτε μερικές σταγόνες ορού στην παλάμη σας. Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα, και αφήστε το να απορροφηθεί για λίγα λεπτά.

Βήμα 2ο:  Συνεχίστε με την εφαρμογή της Liftactiv Collagen Specialist Day Cream.

EXPOSOME SCIENCE

Η υγεία της επιδερμίδας είναι πάντα ζητούμενο για τη Vichy, η οποία έχει πολύ μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά το εκθεσίωμα, δηλαδή όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν καθημερινά και σε βάθος χρόνου το δέρμα μας. Το εκθεσίωμα έχει πολλαπλές επιπτώσεις στην επιδερμίδα, οι οποίες, με την πάροδο του χρόνου, οδηγούν σε σημαντική μείωση της παραγωγής κολλαγόνου έως και -75%. Η Vichy, με γνώμονα την επιστημονική της εξειδίκευση, συνεχίζει να παρέχει τις ιδανικότερες λύσεις φροντίδας για την επιδερμίδα.

Ενδεικτική τιμή πώλησης:

Liftactiv Collagen Specialist Day Cream 43,50

Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ