Η μεγαλύτερη πλωτή βιβλιοθήκη του κόσμου, τo πλοίο «Logos Hope», έρχεται στην Λεμεσό από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2022.

Οι επισκέπτες του «Logos Hope» θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια μεγάλη συλλογή με περισσότερους από 5.000 διαφορετικούς τίτλους βιβλίων στα αγγλικά σε προσιτές τιμές. Οι τίτλοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως επιστήμη, αθλήματα, χόμπι, μαγειρική, τέχνες, ιατρική, γλώσσες και πίστη. Η συλλογή αποτελείται από βιβλία για παιδιά, ακαδημαϊκά κείμενα, λεξικά, άτλαντες και πολλά άλλα. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί Πολυπολιτισμική παράσταση με θέμα Meet the World, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από τις 18:00-19:00

Το υπόλοιπο τμήμα του πλοίου (Visitor Engagement Deck) θα είναι επίσης ανοιχτό για περιήγηση από το κοινό.  Επιπλέον, στην είσοδο υποδοχής (Welcome Area), θα υπάρχουν διαδραστικές οθόνες οι οποίες θα δείχνουν ταινία μικρού μήκους η οποία θα παρουσιάζει το πλοίο. Παράλληλα, στη διεθνή καφετέρια (International Café), θα διατίθενται παγωτά, ποτά και σνακ προς πώληση.

Tα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 10:00Ομμ με την παρουσία εξεχόντων προσωπικοτήτων της Κύπρου. Το πλοίο θα είναι ανοιχτό για το κοινό στο Λιμάνι της Λεμεσού από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2022 από τις 14:00-21:00 (εκτός από 29&30 Νοεμβρίου και 7&12 Δεκεμβρίου). Tα Σάββατα θα είναι ανοικτά από τις 10:00-21:00. Απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας. Η είσοδος για ηλικίες 13 – 64 ετών είναι 1€ ανά άτομο. Οι ενήλικες 65 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν επίσης να εισέρχονται δωρεάν νοουμένου ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα.

Χορηγός της έκθεσης είναι ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Global Educational Services, που παρέχει εδώ και 24 χρόνια συμβουλευτική και βοήθεια σε μαθητές και φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Xορηγός επικοινωνίας ο Alpha Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ