Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Louis Hotels βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και τα στηρίζει στη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Την Τρίτη, 24 Μαΐου φιλοξένησε στο ξενοδοχείο Τhe Royal Apollonia στη Λεμεσό συγκέντρωση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Πενηνταέξ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προέβη σε ενημέρωση για θέματα του καρκίνου. Ευχαριστώντας τη Louis Hotels και το ξενοδοχείο The Royal Apollonia για τη θερμή φιλοξενία, ανέφερε: «Μια τέτοια στήριξη προς όφελος των παιδιών και νέων που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου επενεργεί και σε μας τους εθελοντές σαν κινητήρια δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου».

Αναφερόμενη στη φιλανθρωπική δράση της Louis Hotels, η Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer της Louis Hotels ανέφερε: Ως ζωντανός Οργανισμός, αποτελούμε αναπόσπαστο κύτταρο της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ευθύνη μας να στηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο Συνδέσμους και Οργανώσεις όπως το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Ελπίζουμε πραγματικά κάθε παιδί να βγαίνει νικητής από αυτή τη σκληρή δοκιμασία».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν παιδιά που μάχονται τον καρκίνο μαζί με τους γονείς τους, καθώς επίσης χορηγοί και υποστηρικτές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγές στις οικογένειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ