Συνεπής στην κοινωνική της αποστολή και αποδεικνύοντας με πράξεις την στήριξή της στους συνανθρώπους μας, η Τράπεζα Κύπρου συνέχισε και κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μόλις αποχαιρετίσαμε, να προσφέρει στην πόλη της Λεμεσού μέσα από δράσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Τράπεζας.

Όπως κάθε χρόνο εδώ και μία περίπου δεκαετία, η Τράπεζα Κύπρου στήριξε το Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, προσφέροντας χρήσιμα είδη για τα δωμάτια νοσηλείας των παιδιών όπως και για το καθιστικό του Παιδιατρικού Τμήματος καθώς και συσκευές θερμομέτρησης. Αξίζει να αναφερθεί ότι τις προηγούμενες χρονιές που οι συνθήκες το επιτρέπαν, μέλη του προσωπικού επισκέπτονταν το Νοσοκομείο, προσφέροντας δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί.

Ακόμη εντός του 2020, η Τράπεζα Κύπρου μέσα από ενέργειες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Λεμεσού και στηρίζοντας το έργο των τοπικών οργανώσεων -που είναι και μέλη του #SupportCY- προσέφερε παιχνίδια για την Εκστρατεία της Κίτρινης Γραμμής σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΚΥ, «Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδια», ενώ παραχώρησε κουπόνια ρουχισμού στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Funraising. Μέλη του προσωπικού της Τράπεζας στη Λεμεσό, πρόσφεραν επίσης τρόφιμα και παιδικά είδη για τις οικογένειες που στηρίζει το Funraising.

Ο Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Τράπεζας Κύπρου στη Λεμεσό, Ιωάννης Λοϊζίδης, εκ μέρους όλου του προσωπικού της πόλης, ευχήθηκε καλή νέα χρονιά και ευχαρίστησε όλους για το εκπληκτικό έργο που επιτελούν, τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όσο και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ