Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, η Κύπρος γιόρτασε άλλη μία διεθνή επιτυχία στα Βραβεία «The 1:1 Diet Slimmer Awards»!

Τα βραβεία, τα οποία αναγνωρίζουν τα φανταστικά επιτεύγματα όσων έχουν χάσει βάρος με τέτοιον τρόπο ώστε να  έχει αλλάξει η ζωή τους, πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Metropole στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Αφού προκρίθηκε έναντι άλλων 18 χωρών σε όλο τον κόσμο, στις οποίες διανέμεται η  The 1:1 Diet, ο 33χρονος Δημήτρης Φωτίου αναδείχθηκε νικητής σε έναν τελικό που τον έφερε αντιμέτωπο με συμμετοχές από την Ελλάδα και τη Σαουδική Αραβία.

Ο Δημήτρης, που πάλευε με την παχυσαρκία για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, έχασε 62 ολόκληρα κιλά με αυτό το διακεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο χαίρει μεγάλης εκτίμησης, ξεπερνώντας αρκετά χρόνια σχολικού εκφοβισμού από τους συμμαθητές του και απαλλάσσοντας τον εαυτό του από την υψηλή αρτηριακή πίεση από την οποία υπέφερε λόγω του βάρους του. Πραγματικά, ο σχολικός εκφοβισμός εις βάρος του, στον οποίο αναφέρθηκε στην ομιλία παραλαβής του βραβείου του, ήταν τόσο έντονος, που εξαιτίας του ο Δημήτρης δεν παρευρέθηκε καν στον τελικό χορό του σχολείου του. Ο Δημήτρης είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του: «Σε όλους τους νταήδες, όλους τους αμφισβητίες, όλους εκείνους που ήταν σκληροί μαζί μου… αυτή είναι η απάντησή μου». Αναγνώρισε επίσης την υποστήριξη της Συμβούλου της The 1:1 Diet που είχε αναλάβει την καθοδήγησή του, Εύης Ασσιώτου, ως καθοριστική για την επιτυχία του.

Η νίκη αυτή, σηματοδοτεί την 6η φορά που η Κύπρος ανακηρύσσεται νικήτρια στα συνολικά 9 χρόνια που διεξάγεται ο διαγωνισμός, ενώ καμία άλλη από τις χώρες που κέρδισαν μέχρι τώρα δεν έχει κερδίσει πάνω από μία φορά. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα για την Κύπρο! Ο διευθυντής της The 1:1 Diet Cyprus, Ντίνος Ζένιος, δήλωσε: «Είναι  για άλλη μια φορά απίστευτη τιμή για μας, το γεγονός ότι η Κύπρος κερδίζει αυτό το βραβείο. Το αξίζει απόλυτα και επίσης αποτελεί απόδειξη της αποφασιστικότητας του Δημήτρη, της τεχνογνωσίας της Εύης, αλλά και ολόκληρου του εξαιρετικού δικτύου Συμβούλων μας σε όλη την Κύπρο».

Η  The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan ήταν δημιουργία του καθηγητή Alan Howard και κυκλοφόρησε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου το 1984 ως η δίαιτα Cambridge. Το Πρόγραμμα αποτελείται από έξι «Βήματα», που συνδυάζουν πλήρη διατροφικά υποκατάστατα γευμάτων με παραδοσιακά τρόφιμα και συντελούν στη γρήγορη απώλεια βάρους. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης από τη στήριξη ενός προσωπικού Συμβούλου διατροφής, τον οποίο επισκέπτονται κάθε εβδομάδα, για να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους και να λαμβάνουν ενθάρρυνση, συμβουλές και υποστήριξη. Αυτό θεωρείται και ως το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας τους. Η Δίαιτα, η οποία έχει ερευνηθεί εκτενώς, έχει πλέον υιοθετηθεί από τη Βρετανική Εθνική Υπηρεσία Υγείας για την καταπολέμηση της επιδημίας της παχυσαρκίας, ιδιαίτερα σε σχέση με τον διαβήτη.

Η εταιρεία γνώρισε σημαντική επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησε στην Κύπρο το 2006, έχοντας βοηθήσει περισσότερους από 70.000 πελάτες να χάσουν βάρος και να απαλλαγούν από διάφορα προβλήματα υγείας, όπως είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης τύπου 2, τα τριγλυκερίδια και η χοληστερόλη, μεταξύ άλλων. «Είμαστε πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά μας στην Κύπρο», είπε ο Ζένιος, «και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που το νησί αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη The 1:1 Diet, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.one2onediet.com.cy) ή καλέστε στο 7000 4505 για να βρείτε έναν Σύμβουλο κοντά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ