• Μια πρώτη ματιά στο ολότελα νέο ΚΟΝΑ Ν αποκαλύπτει την δυναμική φύση του και

σχεδιαστικά στοιχεία που μαρτυρούν υψηλές επιδόσεις.

  • Το “καυτό” SUV της εταιρείας συνδυάζει την οδηγική απόλαυση που προσφέρει η σειρά “Ν”,

με την άνεση και ευκολία του SUV χαρακτήρα του.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες από τις λεπτομέρειες του ολότελα νέου ΚΟΝΑ Ν.

Μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τους λάτρεις του είδους, για ν’ απολαύσουν μια πρώτη ματιά στο τελευταίο μέλος της δυναμικής σειράς “Ν” της εταιρείας. Αυτό θα είναι το πρώτο SUV στη σειρά με τις υψηλές επιδόσεις.

Η σπορ εμφάνιση αντιπροσωπεύει μια ισχυρή παρουσία, συνδυασμένη με απόλαυση στην οδήγηση. Μπροστά, κυριαρχεί η εντυπωσιακή μάσκα με τη χαρακτηριστική γρίλια, με τον προφυλακτήρα να είναι εμπνευσμένος από αεροναυτική λογική και ο οποίος εκτείνεται στα πλαϊνά του αυτοκίνητου, δίνοντας έμφαση στην αεροδυναμική του συμπεριφορά. Το λογότυπο “Ν” έρχεται να ολοκληρώσει την εικόνα.

Στο πίσω μέρος, μια μεγάλη, διπλή αεροτομή για ενισχυμένο κράτημα χαρίζει “πικάντικη” όψη, με τη συνέργεια ενός τρίτου, τριγωνικού φωτιστικού στοιχείου φρένων. Η μεγάλη, διπλή εξάτμιση εκφράζει απόλυτα το πνεύμα των υψηλών επιδόσεων του νέου μοντέλου. Πιο χαμηλά, κάτω στον προφυλακτήρα, ένας μεγάλος διαχύτης ενισχύει τον ρυθμό ρόης του αέρα. Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς “Ν”, έτσι και το νέο ΚΟΝΑ Ν φοράει ζάντες ειδικού σχεδιασμού και διαιοσμητικά, κόκκινα στοιχεία που κοσμούν την ποδιά περιμετρικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ