Διαχρονικές και ταυτόχρονα εντελώς σύγχρονες, οι νέες εικόνες του J’adore συμπυκνώνουν μοναδικά δεκαετίες πολυτέλειας και αισθησιασμού. Το ποιητικό και γραφιστικό όραμα της Brigitte Niedermair μας υπενθυμίζει ότι το J’adore είναι ένα σύμβολο ομορφιάς και δύναμης, και ότι ο χρυσός, γυάλινος αμφορέας του έχει καθιερωθεί ως αντικείμενο πόθου και ένα πραγματικό μπουκάλι-έμβλημα. Αυτό το μοναδικό άρωμα, που γεννήθηκε στις αρχές του αιώνα, μιλούσε πάντα στις γυναίκες, σε όλες τις γυναίκες.


Ψυχή με όραμα
Η ζωή δεν είναι μαύρη ή άσπρη, η ζωή είναι χρυσή, C’est ça que J’adore. Τα γράμματα καλύπτουν το δέρμα σα μυριάδες διαχρονικά μηνύματα, που εξακολουθούν να έχουν απήχηση έως και σήμερα. Αποδομένες από τον οραματιστή Jean-Baptiste Mondino, οι εικόνες ρέουν αναλλοίωτες: η Carmen Kass στο χρυσό λουτρό της, στη συνέχεια η Charlize Theron σε ένα μεταφυσικό στριπτίζ, που έμεινε ανεξίτηλο στη μνήμη μας. Εξαρχής, το avant-garde J’adore ανέβασε τον πήχη της απελευθέρωσης και την πρωτοπορίας. Εμπνευσμένες από το αποτέλεσμα μακιγιάζ της συλλογής υψηλής ραπτικής άνοιξη-καλοκαίρι 2018, αυτές οι λέξεις, γραμμένες με οργανικό χρυσό, που δημιουργήθηκαν από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγάζ Dior, είναι σαν τατουάζ στους καρπούς και το λαιμό. Οι χρυσές λέξεις ξεδιπλώνονται σε όλο το δέρμα, όπου το άρωμα αφήνει το αποτύπωμά του, αναβιώνοντας την αναλλοίωτη μαγεία του θρυλικού J’adore.

Μια γυναίκα, πολλές γυναίκες
Με μια μόνο ματιά βλέπουμε τις εικόνες να αποκαλύπτονται και ως εκ τούτου, υπενθυμίζουμε ότι η γυναίκα J’adore βυθίστηκε σε ένα λουτρό από χρυσό και στη συνέχεια απαλλάχθηκε από κάθε τέχνασμα. Eπιβεβαίωσε την ιδιότητά της ως μοναχική αμαζόνα και στη συνέχεια επέλεξε να οδηγήσει τις αδερφές της στον όμορφο, καυτό αισθησιασμό. Κάθε φορά αμφισβητούσε συνεχώς τη θέση της, ακυρώνοντας τους περιορισμούς και δημιουργώντας ένα σύμπαν, συναφές με την υπερβολή της. Αυτή η δύναμη γίνεται αισθητή στην ταυτόχρονα χρυσή και σύγχρονη ποίηση των εικόνων της Brigitte Niedermair. Μια πληθώρα αξιών εκφράζεται σε μια πολύπλευρη αδελφότητα, δημιουργημένη γύρω από την εικόνα μιας αυθεντικής γυναίκας.
ΕΝΑΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΡΩΜΑ

Το J’adore είναι ένα λαμπερό μπουκέτο λουλουδιών, άμεσα αναγνωρίσιμο, που αποτελεί ένα διάλογο, στον οποίο οι νότες συνομιλούν μεταξύ τους. Αυτή η ιδανική αρμονία επεκτείνεται στις απαλές καμπύλες του αμφορέα, που επίσης αποτελεί θρύλο.
Ένα εμβληματικό και σαγηνευτικό άρωμα, το J’adore είναι μεγαλοπρεπώς ενθρονισμένο εδώ, περιτριγυρισμένο και προστατευμένο από χέρια, που αποτελούν τις πραγματικές προθήκες αυτού του θησαυρού που μοιράζονται οι γυναίκες με όλες τις γυναίκες.
@DIORBEAUTY @DIOR
#DIORJADORE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ