Πρόκειται για ένα κορυφαίο multisport smartwatch που διαθέτει φωτεινή οθόνη AMOLED.

Κατασκευασμένο με φακό από ζαφείρι και στεφάνη από τιτάνιο, το EPIX δείχνει εξίσου καλό στην αίθουσα συνεδριάσεων όσο και στο γυμναστήριο.

Έχει σχεδιαστεί ως σύμμαχος της καθημερινότητάς σου

Mε μέχρι 16 μέρες αυτονομία μπαταρίας οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στο EPIX όλη μέρα για να παρακολουθούν τον ύπνο, το άγχος και τα επίπεδα της ενέργειας τους, να βλέπουν πότε είναι έτοιμοι για ένα νέο ατομικό ρεκόρ ή να προπονηθούν για την επόμενη περιπέτεια τους.

Διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, καταγραφής δραστηριότητας και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις και εφαρμογές που μπορείς να χειρίζεσαι απευθείας από τον καρπό σου.

Το EPIX βοηθάει τους αθλητές να εκμεταλλευτούν στο έπακρο κάθε στιγμή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί παρέα με το EPIX

Σε μια μικρή ταινία που αναδεικνύει όλες εκείνες τις πτυχές που κάνουν το νέο EPIX της Garmin να ξεχωρίζει, πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Απόλυτα εναρμονισμένο με ένα τρόπο ζωής που συνδυάζει την έντονη δραστηριότητα με την απλή, καθημερινή χρήση και το εκλεπτυσμένο στυλ, το EPIX γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος του Αγγελόπουλου.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πρόκειται για την επόμενη γενιά του κορυφαίου της mulitisport GPS smartwatch με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, βελτιωμένη για να βοηθήσει τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας να αποδώσουν στο μέγιστο.

Η εβδομάδα έχει 7 μέρες και το ρολόι Fēnix 7 έχει σχεδιαστεί για να γεμίζει καθεμία από αυτές.

Η σειρά Fēnix 7 είναι σχεδιασμένη για να βελτιώνει την αθλητική απόδοση σε καθημερινό επίπεδο, να ενισχύει την ήδη αξιόπιστη σχεδίαση 5 πλήκτρων με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης, να προσθέτει νέες καινοτόμες προπονητικές λειτουργίες.

Με το Fēnix 7 έχεις προσδιορισμό θέσης multi band και παγκόσμια χαρτογράφηση, όλα ενσωματωμένα σε μία ανθεκτική κατασκευή με προστασία στα πλήκτρα και μεταλλικά ενισχυμένες προεξοχές. Με την εξελιγμένη ηλιακή φόρτιση για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στις περιπέτειές τους.

Απόκτησε πληροφορίες και μετρήσεις απόδοσης που σε βοηθούν να διαχειριστείς τη σωματική κατάσταση και να αυξήσεις την αντοχή σου.

Βελτιστοποίησε την αποκατάσταση και τη συνολική ευεξία καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή, τα επίπεδα του στρες, τον ύπνο και πολλά άλλα.

Μια μικρή ταινία για το κορυφαίο Smartwatch της αγοράς

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία που αναδεικνύει όλες τις πτυχές που κάνουν το Fēnix 7 να ξεχωρίζει.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης ακολουθεί ένα lifestyle γεμάτο αθλητική δράση και το ρολόι του γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος όλες τις ημέρες της εβδομάδας!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ