Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αναμφισβήτητα συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη, την καινοτομία και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η Epic, αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην οικονομία της χώρας, στηρίζει ως Partner το «The Cyprus SMEs Project», ένα νέο μεγαλεπήβολο project διάρκειας 12 μηνών που στόχο έχει την ανάδειξη αυτού του τόσο ζωτικής σημασίας τομέα της Κυπριακής οικονομίας αλλά και της ενδυνάμωσης του.

Κατανοώντας την ανάγκη για την παροχή της ανάλογης βοήθειας προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, η Epic θέλει να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στην ενδυνάμωση τους, διευκολύνοντας  την πρόσβαση τους σε εξειδικευμένες λύσεις τεχνολογίας. Λύσεις οι οποίες θα ενισχύσουν σημαντικά την περεταίρω ανάπτυξη τους.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic, στηρίζει τις κυπριακές επιχειρήσεις και την εξέλιξη τους προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες τόσο για τις τηλεπικοινωνιακές όσο και για τις ICT ανάγκες τους. Παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις της διεθνούς και τοπικής αγοράς, η Epic εξελίσσεται διαρκώς ενώ αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει στον επιχειρηματικό κόσμο. Με το Νο1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο, το  ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητες που φθάνουν το 1Gbps, τις τεχνολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα από προσωπικούς business σύμβουλους που βρίσκονται δίπλα στους πελάτες κάθε στιγμή, η Epic έχει αποδείξει ότι αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

Μέσω του «The Cyprus SMEs Project», οι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορα συνέδρια και έρευνες, με το πρώτο Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, να έχει οριστεί για την Τετάρτη 26 Μαΐου.

Το «The Cyprus SMEs Project» οργανώνεται από την IMH με την συμβολή της Epic. Μέσα από αυτό το project, η Epic επιδιώκει να στηρίξει έμπρακτα τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών του  πολυβραβευμένου δικτύου της.

Περισσότερα για το Συνέδριο και για δήλωση συμμετοχής: http://bit.ly/SMEs_Epic

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ