Τη σημαντική διάκριση Great Place to Work® εξασφάλισε ξανά η DELEMA McCANN στην αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος εταιρειών, γεγονός που επιβεβαιώνει τη ανθρωποκεντρική της προσέγγιση στην εργασιακή κουλτούρα και τη διαχείριση των μελών της ομάδας της.

Η απόκτηση της πιστοποίησης έρχεται να επιβραβεύσει την DELEMA McCANN για τη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών ενός ποιοτικού και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας, καθιστώντας την ταυτόχρονα ως την πρώτη εταιρεία του κλάδου διαφήμισης/επικοινωνίας στην Κύπρο που το πετυχαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Great Place to Work®, ένας διεθνής οργανισμός με παρουσία σε 70 χώρες, θεωρείται αυθεντία σε ότι αφορά στη διερεύνηση και αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος επιχειρήσεων. Η πιστοποίηση και διάκριση που απονέμει στις εταιρίες, που η έρευνά της διαπιστώνει ότι έχουν κτίσει μια θετική εργασιακή κουλτούρα, αποτελούν την πλέον αξιόπιστη διεθνώς αναγνώριση εργοδοτών προτίμησης.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της DELEMA McCANN Δέσπω Λευκαρίτη, ανακοινώνοντας την επιτυχία της εταιρείας της, δήλωσε: «Η δημιουργικότητα, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας των πελατών μας στηρίζεται στα μέλη της ομάδας μας. Γι’ αυτό, οι άνθρωποι μας – κάθε μέλος της ομάδας μας – είναι σημαντικό για μας να αισθάνεται την ειλικρίνεια, την  ασφάλεια, τον σεβασμό και την εμψύχωση, αλλά και να εισπράττει την εκτίμηση για την συμβολή του/της.  Χωρίς την ομαδικότητα δεν μπορείς να προσφέρεις στρατηγικά σωστές, δημιουργικές και αποτελεσματικές εκστρατείες επικοινωνίας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε για δεύτερη φορά να αξιολογήσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον μας με τη μεθοδολογία του Great Place to Work®.  Το “truth well told” δεν είναι απλά ένα slogan. Για μας είναι αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας».

Ο Γενικός Διευθυντής της Great Place to Work®, σε δική του δήλωση ανέφερε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που εταιρίες όπως η DELEMA, η οποία ήταν από τις πρώτες που είχαν διεκδικήσει και εξασφαλίσει την πιστοποίηση, επαναλαμβάνει με επιτυχία την έρευνα για δεύτερη χρονιά. Αυτό από μόνο του, τεκμηριώνει τη διαχρονική δέσμευση της εταιρίας να υιοθετεί μια ανθρωποκεντρική στρατηγική, που προάγει την δέσμευση και δυνατότητα δημιουργικότητας. Συγχαίρουμε την ομάδα της DELEMA McCANN γι’ αυτή της τη δέσμευση και για την πιστοποίηση της για δεύτερη συνεχή χρονιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ