Η Hyundai τιμήθηκε σε δύο κατηγορίες στον θεσμό “Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς” του έγκυρου περιοδικού Auto Bild Γερμανίας. Αυτό αφορά τις κατηγορίες “Μεσαία SUV” και “Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα”, με το Tucson και το IONIQ 5 να εξασφαλίζουν τις τιμητικές διακρίσεις. Και τα δύο μοντέλα εντυπωσίασαν τους κριτές. “Η Hyundai υπηρετεί και τον νέο και τον παλαιό κόσμο με πειστικές εφαρμογές στα νέα της μοντέλα: σχεδιασμό, καινοτομία και επιδόσεις”!

Οι κριτές επαίνεσαν την εξαιρετική άνεση στο σαλόνι, την έξυπνη τεχνολογία όπως το Blind-Spot View Monitor (BVM) και την ελκυστική εμφάνιση.

Το ηλεκτρικό CUV IONIQ 5 απέσπασε επιπρόσθετο έπαινο για την πρωτοποριακή τεχνολογία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 800 volt: “Το IONIQ 5 φορτίζεται πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο κυκλοφορεί σήμερα”. Ο Tom Drechsler, αρχισυντάκτης του Auto Bild, ανέφερε

τα εξής: “Το Hyundai Tucson ελκύει νέους αγοραστές με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αλλά

δεν έχει κάνει το λάθος να είναι υπερβολικά μοντέρνο εσωτερικά. Επιπρόσθετα, φέρνει ισορροπία μεταξύ τιμής και επιδόσεων”.

“Μετά την κυκλοφορία του τη χρονιά που πέρασε, η βράβευση από το Auto Bild για το πολύ επιτυχημένο σε πωλήσεις νέο μοντέλο μας, Tucson και το επαναστατικό IONIQ 5 ως τα Καλύτερα Εισαγόμενα στη Γερμανία, καταδεικνύουν ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Νέων Προϊόντων, της Hyundai Motor Europe. “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να πείσουμε τους κριτές για τις καινοτόμες τεχνολογίες και την αξιοπιστία που προσφέρουν τα νέα μας μοντέλα”, ολοκλήρωσε.

Η επιλογή των νικητών του Auto Bild γίνεται από ομάδα κριτών του περιοδικού. Η απόφαση τους στηρίζεται σε βαθμολογία για την κάθε μια από τις δοκιμές που γίνονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ