Η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, ως ηγέτιδα δύναμη στην παραγωγή και διανομή τροφίμων, έχοντας το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την  Εταιρική Διακυβέρνηση στον πυρήνα της στρατηγικής της, πρωτοπορεί  για τη βέλτιστη διαβίωση των παραγωγικών ζώων και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και πρωτοπορία.  

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τον   αναγνωρισμένο  διαπιστευμένο φορέα COSMOCERT, για την πιστοποίηση της εταιρείας και των προμηθευτών της, σύμφωνα με το ιδιωτικό πρότυπο “ANIMAL WELFARE Standard “  για την ευζωία των παραγωγικών ζώων. (Η COSMOCERT, είναι εξειδικευμένη μεταξύ άλλων στους τομείς Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων και Συστημάτων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής)

Πρακτικά και ουσιαστικά, η εφαρμογή του προγράμματος Animal Welfare, σημαίνει πως τα ζώα που μας προσφέρουν την πολύτιμη πρώτη ύλη για την γαλακτοκομία, απολαμβάνουν ένα καλό επίπεδο ζωής, υγείας, διατροφής και περιβάλλοντος, μακριά από πόνο, φόβο, άγχος και αγωνία.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης έχει ήδη επενδύσει σε ειδικό επιμορφωμένο, εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο παρακολουθεί και υποστηρίζει τις φάρμες για την ευημερία τους, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη διαβίωση των παραγωγικών ζώων, αλλά και να προσδώσει μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές.

Μέχρι σήμερα,  έχουν πιστοποιηθεί 10 συνεργαζόμενες φάρμες. Βάσει χρονοδιαγράμματος, στην πρώτη φάση, θα  πιστοποιηθούν συνολικά 22 φάρμες αγελαδινού γάλακτος και 20 φάρμες πρόβειου και αιγινού γάλακτος.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, παραμένει πιστή στο όραμά της, συμβάλλοντας καθοριστικά  στο νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στον άνθρωπο, στη φύση και στις νεότερες γενιές, προσφέροντας το καλύτερό μας, το καλύτερο στη διατροφή μας.

      #AnimalWelfare #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiattrofiMas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ