Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για ακόμα μια φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την προώθηση του κοινού οράματος … για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! Έτσι λοιπόν από τις 7 μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου 2022, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας αποκλειστικά από τα ταμεία των Υπεραγορών, τον κουμπαρά «γουρουνάκι ζωής» στην τιμή των €3.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αγάπη και ευαισθησία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν σταθερά πρωτοβουλίες που αφορούν την υγεία των παιδιών, καθώς και ανθρωποκεντρικούς οργανισμούς με αξιόλογο κοινωνικό έργο. Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός όπου έχει εδραιωθεί ως ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο, με στόχο την εργαστηριακή υποστήριξη των θεράποντων ιατρών για αποτελεσματική, έγκαιρη διάγνωση, πρόγνωση και παρακολούθηση της θεραπευτικής πορείας των ασθενών με λευχαιμία και άλλες κακοήθειες.

Αγοράζουμε το «γουρουνάκι ζωής», στηρίζουμε την προσπάθεια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ενισχύουμε το έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ