Μια  Έκθεση που καλύπτει τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών του Επισιτιστικού, Ξενοδοχειακού και Τουριστικού κλάδου κοντά σας για 22η χρονιά.

11, 12 και 13 Νοεμβρίου στο Περίπτερο 6 στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία.

Η έκθεση δημιουργήθηκε για τις εταιρίες που ασχολούνται με τρόφιμα, ποτά, προϊόντα, υπηρεσίες και εξοπλισμούς για Ξενοδοχεία – Εστιατόρια – Καφετέριες – Χώρους Μαζικής Εστίασης, Ψυχαγωγίας και Τουριστικών Μονάδων.

– Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, θα διεξάγονται επαγγελματικοί διαγωνισμοί Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας όπου ανάμεσα στους κριτές θα είναι ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, η Tonia Baxton και ο Γιαννης Μπαξεβάνης.  

– Διαγωνισμοί bartending, barista και γευσιγνωσίας κρασιού από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Bartender και τoν Παγκύπρια Σύνδεσμο Οινοχόων (Sommelier)

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις θεμάτων που άπτονται του Ξενοδοχειακού κλάδου και work shops από το Cyprus Housekeepers Association.

Και ενδιαφερον θέματα για τον ξενοδοχειακό Τουριστικό και επισιτιστικό κλάδο από το Υφυπουργείο Τουρισμού.  

Άξιο προσοχής είναι το Φιλανθρωπικό Event που διοργανώνεται από το  Round table 5 Nicosia την Κυριακή στις 11.30 π.μ,  όπου ένα παιδί με Ηπατική πάθηση θα μαγειρέψει μαζί με ένα σεφ και ένα celebrity. Τα λεφτά που θα μαζευτούν από τους εκθέτες θα δοθούν στον σύνδεσμο ‘Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς.’

Ώρες  λειτουργίας : Παρασκευή – Σάββατο  – Κυριακή  12:00 – 20:00

Για πληροφορίες στο 22315477   Εmail: info@arvani.com.cy 

Fb: Gastronomia – Horeca Ehxibition

FB: https://www.facebook.com/GastronomiaExhibition/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ