Το Foody ανακοίνωσε το άνοιγμα του Foody Market, του πρώτου super-γρήγορου supermarket στη Λευκωσία. Το κατάστημα, το οποίο παραδίδει μόνο με delivery, προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι είδη καθαριότητας.

Οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν μέσω της πλατφόρμας ή της εφαρμογής του Foody (σε iOS και Android) και η παραγγελία θα είναι σε λίγα λεπτά κοντά τους.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε την επιλογή του Foody Market στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευκολία στον πελάτη με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, γρήγορο χρόνο παράδοσης και μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων έχει ως αποτέλεσμα μια εντυπωσιακή εμπειρία”, σχολίασε ο Μάριος Χριστοδούλου, Head of Quick Commerce.

Το Foody Market είναι διαθέσιμο από τις 08:00 έως τις 23:00, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επιπλέον, οι χρήστες του Foody έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την εξέλιξη της παραγγελίας τους από την στιγμή που το κατάστημα λαμβάνει την παραγγελία τους, μέχρι τη στιγμή που φτάνει στην πόρτα τους.

“Το επίκεντρο μας είναι οι χρήστες μας και θέλουμε να τους βοηθήσουμε στα καθημερινά τους ψώνια. Με το Foody Market, μπορείς να παραγγείλεις τα απαραίτητα με μόνο 2 κλικ, με την παραγγελία να φτάνει κοντά σου πολύ γρήγορα. Θέλουμε να επεκτείνουμε την εμπειρία του Foody Market σύντομα και σε άλλες πόλεις, το οποίο πιστεύουμε πως είναι πρωτοποριακό στον τομέα του quick-commerce”, ανέφερε καταληκτικά ο Ιωάννης Δημητρίου, Operations Manager του Foody Market.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ