Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, το foodhaus στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία, υποδέχθηκε το κοινό του στο ανανεωμένο του κατάστημα, με μουσική και υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες, σε μία γιορτή που έμεινε αξέχαστη σε όλους τους food lovers οι οποίοι έδωσαν το παρόν τους.

Όπως υποδηλώνει το νέο του όνομα, το foodhaus στοχεύει όχι μόνο στο να παραμείνει η πρώτη επιλογή στις καρδιές των Κύπριων καταναλωτών, αλλά και στο να προσφέρει ένα «σπίτι» σε όλους τους food lovers, σε όλους τους λάτρεις του καλού, ποιοτικού φαγητού.

Σε σύντομη ομιλία του, ο Χρίστος Φωτιάδης, Strategic Development & Retail Operations Director της IPH, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας, τους καλεσμένους μας. Πάντα ακούμε τη γνώμη και την άποψή τους. Ήταν αυτοί που μας είπαν ότι το όνομα foodsaver δεν αντιπροσώπευε πια το τί ήμασταν εμείς γι’ αυτούς και δεν ανταποκρινόταν πλέον στην ίδια την εξέλιξή τους. Έτσι το 2018, ξεκινήσαμε ένα μεγάλο project για την ανανέωση των Foodsaver. Mέσα από έρευνα καταλήξαμε στο όνομα foodhaus. foodhaus σημαίνει το σπίτι του καλού φαγητού, το σπίτι των foodlovers. Ένας χώρος που δίνει σημασία στις καλές πρώτες ύλες και την κορυφαία ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές, με άριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Ένας προορισμός για αυτούς που ψάχνουν έμπνευση και ποικιλία για τη δημιουργία ενός καλού γεύματος, εξ’ ου και το νέο μας slogan ‘inspiring foodlovers’!».

 

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, φίλοι και συνεργάτες της iPH αλλά και λάτρεις του καλού φαγητού.

 

ΟΝΟΜΑΤΑ:

 

Πάολα Φωτιάδου, Ιάκωβος Φωτιάδης, Χλόη Φωτιάδου, Μαργαρίτα Φωτιάδου, Χρίστος Φωτιάδης.

 

Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Ειρήνη Λυτρίδης Μιχαήλ, Χρίστος Φωτιάδης, Τίνα Γαβριηλίδου, Μιχάλης Κυπριανού.

 

Κρίστυ Αγαπίου.

 

Ειρήνη Χαραλάμπους, Στέφανος Γιάλλουρος, Λουκία Κούρρη, Μιράντα Βιολάρη, Τόνια Αριστοκλέους, Κωνστάντια Δημητριάδου-Κωνσταντίνου, Άντρεα Φωτίου.

 

Δήμητρα Πηλαβά.

Χριστιάνα Αρτεμίου, Αφροδίτη Δερματά.

 

Ριάνα Στυλιανού, Μιχάλης Γεωργίου, Μάκης Αντωνίου.

Sol Farfaglia, Thomas De Vincenti, Ludovico De Vincenti.

 

Γιάννης Κυριάκου, Στέφανη Παναγή.

 

Άντρια Αναστασιάδου, Κωνσταντίνος Χατζηκωστής.

 

Τίνα Γαβριηλίδου, Χρίστος Φωτιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ειρήνη Λυτρίδης Μιχαήλ.

 

Χρίστος Φωτιάδης, Μάριος Φωτιάδης.

 

Κωνστάντια Δημητριάδου-Κωνσταντίνου, Τάσος Τρύφωνος.

 

Μαρία Χρυσοστόμου, Δήμητρα Σιβρή.

 

Φωτούλα Σοφοκλέους, Ιάκωβος Φωτιάδης, Τίνα Γαβριηλίδου.

 

Πάολα Παπακώστα.

 

Κλαίρη Σκουφίδου, Χριστιάνα Θεμιστοκλέους.

 

Ksenia Zaytseva.

 

Ο Χρίστος Φωτιάδης κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του.

Ροδοσθένης Διονυσίου.

Indra Kaourou, Νικόλας Κιττής.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ