Η Answear προσκαλεί νέους Fashion Designers!

Με ανανεωμένη διάθεση, εμπνευσμένες ιδέες και δυνατή σφραγίδα Answear ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 13 Απριλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, η 30η Athens Xclusive Designers Week, γνωστή και ως Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η Answear, ο κορυφαίος προορισμός online αγορών που έχει κερδίσει μεταξύ άλλων το ελληνικό και κυπριακό κοινό, διαμορφώνοντας κορυφαίες τάσεις μόδας με έμπρακτα υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον, ήταν ο χορηγός του Fashion Design Project, του απόλυτου διαγωνισμού σχεδίου για νέους σχεδιαστές και ταλέντα. 

Εκεί, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού,  η Answear υποδέχτηκε  νέους σχεδιαστές οι οποίοι σχεδίασαν τις δημιουργίες τους με θέμα «vintage- modern», στέλνοντας παράλληλα το δικό τους μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο στον πλανήτη μας. Είναι ένα μήνυμα απόλυτα συμβατό με το όραμα της Answear, που μας προτρέπει να αξιοποιήσουμε και να ανανεώσουμε με μοντέρνα στοιχεία τα ρούχα που έχουμε ήδη στη γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο ως  το μυστικό για μια τέλεια εμφάνιση, αλλά και ως υπεύθυνη δράση για το περιβάλλον.

Τόσο οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού όσο και οι προσκεκλημένοι της Εβδομάδας Μόδας είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ρούχα και αξεσουάρ από την ανοιξιάτικη συλλογή Answear LAB, που απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα και διατίθεται αποκλειστικά μέσω του Answear.gr για την Ελλάδα και του Answear.com.cy για την Κύπρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ