Τα Famous Sports σε καλωσορίζουν σε έναν κόσμο μοναδικών προνομίων και υπέροχων αποκλειστικών προσφορών!

Τα αγαπημένα μας καταστήματα αθλητικής ένδυσης και υπόδησης νοιάζονται για τους πελάτες τους και τους ανταποδίδουν την αγάπη και προτίμηση, λανσάροντας φέτος, την μοναδική Famous Sports Loyalty Card, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες τους να απολαμβάνουν υπέροχα προνόμια!

Τώρα, τα Famous Sports ανταμείβουν την εμπιστοσύνη μας, αφού μας δίνουν την δυνατότητα να συλλέγουμε βαθμούς με κάθε αγορά μας. Έπειτα, ο κάθε πελάτης των καταστημάτων, μπορεί να εξαργυρώνει τους βαθμούς του σε οποιοδήποτε κατάστημα Famous Sports, και κάπως έτσι θα ανανεώνουμε συνεχώς τη γκαρνταρόμπα μας με κορυφαία αθλητικά brands!

Γίνε τώρα μέλος κι εσύ στην οικογένεια των Famous Sports και επωφελήσου μαζεύοντας βαθμούς από κάθε αγορά σου. Τρέξε τώρα σε ένα κατάστημα Famous Sports και απέκτησε την κάρτα προνομίων σου! Αν πάλι ανήκεις σε οργανωμένο σύνολο και ήδη ανήκεις στη μεγάλη οικογένεια των Famous Sports μπορείς να περάσεις από οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας ώστε να ενημερωθείς για τα δικά σου μοναδικά προνόμια!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 22 45 5500 ή επισκεφθείτε το www.famousports.com

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Οι βαθμοί ισχύουν για όσους πελάτες ΔΕΝ δικαιούνται καμία άλλη έκπτωση.
2. Μπορούν να συλλεγούν και να εξαργυρωθούν βαθμοί ΚΑΙ στα outlets.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ