Νέες πολυτελείς κατοικίες στην αναπτυσσόμενη περιοχή των Λατσιών πολύ κοντά στο Sporting Club, μια ανάσα από το κέντρο της Λευκωσίας, ανεγείρει η Cyfield.

Σημαντικό πλεονέκτημα των κατοικιών είναι ότι κτίζονται σε μια από τις πιο όμορφες και αναπτυσσόμενες περιοχές των Λατσιών με άνετους δρόμους και πεζόδρομους, πάρκα και χώρους πρασίνου. Το έργο διασφαλίζει ηρεμία και ποιοτική ζωή σ΄ ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πρωτεύουσας, 25 λεπτά από τη Λάρνακα και 45 λεπτά από τη Λεμεσό.

Tο έργο «Eva Residences» περιλαμβάνει τρεις μοντέρνες κατοικίες, σχεδιασμένες με σύγχρονη αρχιτεκτονική και σε προνομιακή τοποθεσία. Οι  κατοικίες προσφέρουν άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα, ενώ κατασκευάζονται με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και κορυφαίας ποιότητας υλικά. Διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση, ηχητική και θερμική μόνωση και Ενεργειακό Πιστοποιητικό Κατηγορίας Α΄.


Οι δύο κατοικίες είναι σχεδιασμένες σε έκταση μισού οικοπέδου, ενώ η τρίτη κατοικία σε έκταση ολόκληρου οικόπεδού. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν δύο ορόφους, όμορφους κήπους, χώρους στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και από τρία μέχρι τέσσερα υπνοδωμάτια.

Με δεδομένη την άριστη κατασκευαστική εργασία και την εγγυημένη έκδοση τίτλου που προσφέρει η Cyfield, το έργο «Eva Residences» απευθύνεται σε νέες οικογένειες που αναζητούν στέγη σε μια ήσυχη και αναβαθμισμένη περιοχή, πολύ κοντά στην πρωτεύουσα.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

Web: www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/houses-villas/eva-residence

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ